Sončna očala v pop barvah

Tako je, navdušenje vroče sezone nad pop barvami se nadaljuje, vanje pa se lahko danes oblečemo kar od glave do peta. No ja, predvidevam, da takšen look res ni za vsakogar, zato se večina osredotoča predvsem na posamezne kose ali še veliko raje, posamezne modne dodatke. Med slednjimi se, poleg obutve, ta hip v sam vrh uvrščajo ravno sončna očala, ki v intenzivnih odtenkih na našem obrazu naravnost zažarijo. Gre za element drznosti, ki pa hkrati deluje izredno zabavno in mladostno, kar se seveda še najlepše poda ravno poletnim mesecem.

Pinterest
Aimee Song
Blair Eadie
Pinterest

Med najpopularnejšimi pop barvami sončnih očal so se tako znašle rumena, rdeča, vijolična, modra, pink in zelena, ki vsekakor že na prvi pogled delujejo super retro. Prav takšen stil izžarevajo njihovi modeli, ki ostajajo ozki in kul, pa tudi nenavadnih oblik, ki včasih spominjajo na elemente iz preostalih področij. Kljub dejstvu, da s takšnimi očali včasih izgledamo zelo vesoljsko, pa vse ostaja v rokah našega stajlinga. Še vedno so modne kombinacije z resnejšimi kosi, kot so recimo blazer in elegantne, široke hlače, zelo IN so kombinezoni v črni ali beli barvi, vsekakor pa so v najbolj vročih dneh dobra izbira raznorazni crop topi in lepo dodelane kratke hlače.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Balenciaga
Gucci

Barvita sončna očala še vedno z roko v roki letos hodijo z minimalističnimi sandali in mini torbicami, manj zaželene pa so v tem primeru poleg bolj naravnih sestavin, kot so pletene torbe in slamnati izdelki, boho garderoba in frfotavi kosi nasploh. Za konec se dotaknimo še lepotne podobe, ki pri takšnih sončnih očalih pravzaprav ne potrebuje veliko, le dobro maskaro, bronzer in vpadljivo šminko, medtem ko lahko celo naši nohti v tem primeru ostanejo “goli”.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.