Najbolj prefinjene barve te jeseni

Čas je, da barvno paleto počasi zamenja tudi naša domača garderoba, v kateri se bo letos ponovno poznal tudi vpliv mnogih napovedanih smernic. Slednje so namreč večkrat precej naklonjene ženski eleganci, a hkrati ne ostajajo togo nezanimive, kar pomeni, da nas to jesen čaka razgibanost in prefinjenost v enem. Gre za odtenke, ki v hipu pritegnejo naš pogled, včasih zato, ker so precej kričeče izstopajoči, spet drugič zato, ker delujejo kot najboljši balzam za naše oči. In najbolj elegantne barve naslednjih mesecev? Tu je nekaj najbolj dominantnih:

Vinsko rdeča

Včasih se močno nagiba tudi k barvi slive, spet drugič ostaja ostra kot čili, pa vendar nekakšna sredina vedno znova prinese vonj po kozarcu najboljšega temnega vina. Lahko jo bomo našle med oblekami, sploh tistimi cvetličnimi, dobro se bo znašla med kostimi in blazerji, zanemariti pa ne gre niti njene lepote med vrhnjimi kosi in obutvijo, sploh škornji.

Net-a-Porter

Kamelje rjava

Nekako ostaja večna stalnica vsake prehodne in hladne sezone, v sebi pa še vedno nosi vsesplošno eleganco, ki jo premore le redko katera barva. Tokrat ni omejena zgolj na pletenine ter vrhnje kose, kot so plašči, ogrinjala in trenči, temveč vstopa tudi na področje obutve, hlač in mnogih usnjenih oblačil.

Pinterest
Net-a-Porter

Kaki zelena

Lahko bi rekli tudi guacamole odtenek, saj gre za prijetno mešanico zelene, rumene in rjave, ki oblačilu v isti sapi zagotavljajo efekt odločnosti in prefinjenosti. Čudovito deluje v družbi nekaterih preostalih must have barv te jeseni, sploh poleg rumene in oranžne.

Net-a-Porter

Biserno bela

Pravzaprav tudi nekakšna vanilija ali pa krem bela, ki pa stopa po ostrih mejah s snežno belo. Pogosto je takšnim odtenkom dodan lesketajoč, prefinjen material, ki vrhunec podobe doseže v vlogi uradne podobe, na primer kot kostim, blazer ali vsaj luksuzna bluza.

Net-a-Porter

Kamnito modra

Torej tista modra, ki je ponavadi pomešana s sivo. Je precej ubita barva, a vendar svetlejša od mnogih drugih, kar pomeni, da se najlepše poda skoraj vsem klasikam, sploh pa se super znajde med vrhnjimi kosi, še posebej ogrinjali, ter med krili, tako ozkimi kot v A kroju.

Net-a-Porter
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.