Najbolj trendi plašči ta hip

Zima že kuka izza vogala in toplejša oblačila bodo kaj kmalu prišla na plan. Verjamem, da ste vse, ki živite v bolj mrzlih  krajih Slovenije, že uporabile svoje najdebelejše jakne, plašče in bunde, kljub temu, da je še jesen. Če se odločate za nakup nove, so trendi na tem področju zelo raznoliki, zato se bo zagotovo za vsak slog in okus nekaj našlo. Prvi trend je v bistvu brezčasen in zanj vam zagotovo ne bo žal odšteti nekoliko več denarja, saj ga boste lahko nosile več kot le eno sezono. To je klasičen črn plašč, ki se poda številnim kombinacijam. Takoj za tem je plašč kamelje barve, ki ga občudujemo že kar nekaj sezon.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Select
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Prices

Med zelo trendi zimskimi kosi pa je trenč plašč iz usnja, ki ga največkrat lahko vidimo v črni barvi, a lahko prijetno preseneti tudi v barvah, kot so bordo, temno modra in zelena. Zelo lepo pride do izraza z denimom, izogibajte se kombinacijam s preveč usnja, saj lahko zelo hitro izgledate kot igralci v filmu Matrix. Čisto nasprotje pa je topel in udoben teddy plašček, ki je eden najtoplejših izborov za zimski čas.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Missguided
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Max Mara

Za statement učinek so tu barviti plašči iz umetnega krzna, tega morda že imate v omarah. Zelo lepi so v pastelnih odtenkih pa tudi bolj močnih, kot sta roza in rdeča, za vse, ki ljubite nevtralne odtenke, je izbor prav tako velik. Zadnji must have trend na področju zunanjih modnih kosov pa je karo plašč. Tega lahko vidimo v številnih kombinacijah, od rjave, zelene, rumene in modre do rumene in oranžne. Izbor je velik, kateri trend pa je vas najbolj prepričal?

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pretty little thing
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: VInce
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

2 komentarja
 1. Spostovani, na Glitterju bi lahko enkrat objavili slovensko damo 50 + gospo Marjeto Groselj. Gospo z neverjetno tradicijo najlepsih torbic in izostrenim stilom za oblacenje. Mislim, da bi si zasluzila prostor na vasi Glitter strani ali pa v oddaji Dobro jutro. Neizmerno jo obcudujem. Pri njenih letih je se vedno vrhunska dama.

  Zahvaljujem se vam za odgovor in vas lepo pozdravljam.
  Vase pisanje mi je zelo vsec in vedno komaj cakam vase rubrike.

  Lp, Ksenija

  1. Draga Ksenija, se popolnoma strinjam. Gospo Marjeto sem že želela imeti v oddaji, se pa žal ne počuti dobro pred kamero, kar zelo spoštujem, saj vem, da govoriti na tv ni ravno mačji kašelj. Imela sem že nekaj intervjujev z njo in vem, kako jo kamera vznemiri.
   Tudi jaz jo občudujm, ne le v smislu kreiranja torbic, prav kot žensko. In veste kaj…jo bom še enkrat vprašala, kdo ve, morda mi tokrat uspe 🙂 Maham in hvala

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.