Nogavice, ki jih je dobro imeti

Predvsem dva modela: hlačne in kratke. Hlačne nogavice so tiste, ki pridejo do izraza ob vsaki zimi in takrat, ko se temperature spustijo. Tudi letos je veliko črnih, ogromno čipke in vzorcev, kot je denimo živalski potisk, pa tudi pike in črte. Seveda lahko stavite tudi na mat modele, ki so običajno debelejši in super takrat, ko se odločite za težje čevlje, škornje ali bulerje. V naši garderobi ne smejo manjkati niti nogavice v barvi kože, saj so tiste najbolj nevtralne in tudi najbolj nosljive: v bistvu jih ni! Pazite na lesk: nogavice se ne smejo preveč lesketati, kar dobro je, če so gladke, a brez leska, saj slednji na nogi deluje čudaško in mnogokrat presvetlo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Samostoječe in z visoko čipko znajo vedno postaviti piko na i, marsikdaj tudi v smislu naše osebne samozavesti: so lepe, šik in po svoje tudi retro, saj so jih v preteklosti ženske zelo nosile. Danes sicer nekoliko manj, a vseeno je prav, če imamo v predalu, za vsak slučaj, vsaj en par. Nikar ne pozabimo na kratke nogavice, ki so danes prav ljubke, saj so novi modeli obogateni z dodatki in perlami, pa tudi s čipko: mišljeno je, da se vidijo, zato jih nosimo s hlačami, ki so krajše. Odsvetujem, da se z barvami zelo igrate, saj želimo ohraniti občutek ženstvenosti; zimske barve so torej črna in siva, bordo in bež.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Nikar ne pozabimo na modele z mrežo, ki je prav tako hvaležna. Pozor na velikost mreže: manjša je za vsak dan, večja za kakšno posebno obleko ali priložnost. V vsakem primeru so nogavice, ki imajo veliko vzorcev ali so zelo posebne, primerne za enostavne obleke, kot je denimo mala črna ali mehka obleka iz pletenin. Tudi plise zna biti preveč zahteven, če so nogavice polne detajlov. Konec koncev so tovrstni modeli mišljeni prav zato, da jih opazimo in torej postanejo glavni akterji določenega stila.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.