Najboljša zaščita proti soncu

Kako obožujem poletje in sončne dneve in kako mi je všeč, ko se vse skupaj ustavi in dobi življenje povsem drugačen ritem. Prav včeraj sem se pogovarjala z ljubo Tino in ugotavljala, da bi moral obstajat statut, ki ga podpišeš zato, da bi potem poletje trajalo vsaj 365 dni v letu. No, pa tudi kakšno uro več, če bi le šlo.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Mirni dnevi ob morju ali na vrtu mi omogočajo branje, pisanje, razmišljanje, igranje s Sofio in zdi se mi, da so te ure res neprecenljive in še kako kakovostne. In kot prava morska deklica bi bila lahko na soncu celo večnost, hkrati se zavedam, kako je pomembna zaščita in uporaba pravih krem. Pred kratkim sem o Cooli že pisala, saj gre za sončne kreme, ki jih koža obožuje. Plus dišijo tako dobro, da bi jih kar pojedla. Vsi pazimo, kaj vnašamo v telo, a enako pomembno je, kaj nanašamo nanj. Pri Cooli si zelo prizadevamo, da uporabljajo zgolj sestavine, ki so lokalno pridelane, ekološke in upoštevajo pravila trajnostnega razvoja.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Prav vsak od zelenih, a razkošnih izdelkov bo kožo zaščitil ter jo negoval z vitamini, antioksidanti proti staranju in naravnimi varovalnimi snovmi.  Okolju prijazno pršilo, izdelano v skladu s smernicami Farm to Face, nudi visoko zaščito pred sončnimi žarki. Coola izdelki niso mastni, pravzaprav jih lahko nanesete večkrat na dan in boste vedno imele občutek, da ste jih prvič, kar je super, sploh za obraz.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Coola izdelki za sončenje so obogateni z antioksidanti , ki  kožo negujejo in vlažijo. Izdelki vsebujejo več kot 70 % delež certificiranih ekoloških sestavin in naravna zaščitna sredstva kot so plankton, rdeča morska alga in olje redeče maline, ki imajo prirojene in naravne zaščitne lastnosti za povečanje učinkovitosti sredstev za zaščito pred soncem in nego kože.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Kateri so moji favoriti? Težko bi izbrala samo par, saj so v resnici vsi dobri, a še posebej so me navdušili:

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Pred nami je še cel avgust in tudi september zna biti mesec morja in plavanja. Ta zaščita ni samo super v smislu kakovosti, temveč tudi v smislu stila. Me ne preseneča, da je Coola najbolj instagramska zaščita proti soncu, ker je res lepa!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.