Kratki in dolgi kombinezoni: kako jih nosimo

So must have vsakega poletja in so, po pravici povedano, zelo uporabni. Obučudujemo jih na mladih dekletih, a so super tudi na zrelih ženskah, bodisi s supergami ali petami, odvisno od osebnega stila in priložnosti. Poletje kliče po udobju, zato so na prvem mestu jeans kombinezoni, ki so jih včasih nosile le nosečnice. No, to se je že zdavnaj spremenilo in danes nam moda ponuja resnično lepe modele za vse.

Miu Miu
Getty images
Getty images

S supergami ali nizkimi sandali

Predvsem bele superge ali tudi barvite allstarke, a naj ne bodo visoke. Čim bolj preprosto in tem bolje, v resnici kombinezon ne potrebuje prav veliko dodatkov, saj je športen kos, ki se torej lepo poda k športnim dodatkom. Če je svetel, ga lahko kombinirate z bluzo, ki bo nadomestila navadno T majico, in tako pridobite tudi malo več elegance.

Pinterest

Z visokimi petami

V tem primeru mora biti elegantnejši, torej ne iz jeansa. Kombinezoni za večerne priložnosti so prav gotovo zanimiva rešitev, čeprav jih ženske prav veliko ne nosimo. Tudi z bleščicami je res super ali pa navaden, bel, za vsak dan in ga kombinirate z velimi sandali. Ni nujno, da je peta zelo visoka, lahko je srednja, kar je super, če je kombinezon rahlo krajši, torej cropped.

Pinterest
Ferragamo
Emporio Armani
Getty images

Večen je bel

Dejansko je model, ki ga morate imeti. Bel kombinezon, bombažen ali iz jeansa je čudovit in vedno pride do izraza. Nosila ga je tudi princesa Diana in pravijo, da ji je bil zelo ljub. Najbrž bi jih nosila tudi danes in bila še vedno stilska ikona. Belega lahko nosite z majico s črtami za mornarski slog, lahko tudi z belo, čipkasto bluzo. V resnici omogoča nešteto kombinacij in vse so čudovite.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.