Šik sprostitev na plaži

Morda so letos dopustovanja na neskončnih, belih peščenih plažah za mnoge ali bolje rečeno za večino od nas le še oddaljene sanje, pa vendar verjamem, da nas lahko tudi domača obala preseneti s skritimi kotički. Najbolj poznane plaže pri nas so te mesece pač močno natrpane in je tudi zato ideja o šik uricah ob morju ali bazenu nekoliko težje izvedljiva, pa vendar ne povsem nemogoča, če ne drugače, vsaj v zelo zgodnjih ali pa zelo poznih delih dneva. Kakorkoli že, za vse, ki ljubimo lepoto in modo, je tudi to priložnost za ljubko in lično doživetje v družbi prijateljic, družine ali le v družbi svojih misli.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Poleg klasičnih dodatkov, kot so slamnat klobuk in espadrile oziroma natikači, velika, pletena torba, sončna očala in trendi kopalke, pomembno vlogo igrajo tudi brisača, senčnik, ležalnik in celo blazine, skratka vse, kar nam ustvari čim bolj prijetne urice ob vodi. Če vam ravno ni vseeno, so super naložba barvno ujemajoči se elementi, kot so recimo roza kopalke in roza senčnik, torba z modrimi elementi in modra brisača ter podobno. Zmagovalna je vedno preprosta belina, a kaj ko je ta tako zelo zahtevna, zato predlagam, da jo tudi letos nadomestimo s peščeno,  bež, morda z barvo bele kave ali celo z nude.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Seveda pri vsem skupaj ne gre pozabiti na dobro knjigo, ki bo celotni izkušnji dodala prijetno popestritev, veliko kreme za sončenje ter za piko na i tudi pijačo in prigrizke oziroma sadje, ki dan lahko kaj hitro spreobrnejo v zabaven piknik do poznega večera, s pogledom na sončni zahod ali celo z zvezdami posuto nebo.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.