Najboljše poceni maskare ta hip

Dejansko sem mnenja, da dobra maskara stane tudi nekaj denarja, ampak počasi, počasi postajam skeptična. Najnovejša generacija maskar je namreč odlična in ugotovila sem, da imajo tudi tiste poceni svoje prednosti. Ok, morda ne modo brezhibne na plaži in pod soncem, ampak za dnevne priložnosti so dobre in pravzaprav zelo uporabne. Osebno ocenim maskaro na podlagi debeline ščetke in mokroti same barve. Če je ščetka tanka, mi ni všeč, če je maskara presuha, tudi ne. Ampak kompromisi so kar dobri in to je moj izbor.

Essence Lash Princess

Znamko najbrž poznate in čeprav je bolj ali manj mišljena za mlade, ima vseeno izdelke, ki so red dobri. Jaz sem denimo zvesta laku za nohte v mlečni barvi in tudi njihova maskara Lash princess me je navdušila.

Essence Lash Princess cena 4,50 €
Essence Lash Princess

Kiko Maxi Mod

Čeprav mi ščetka ni všeč, ker je zelo tanka, je rezultat dober. Super je tudi zato, ker ta maskara vsebuje ricinovo olje, ki lepo neguje trepalnice. Efekt je naraven in dolgotrajen.

KIKO Maxi Mod cena 9,99 €
KIKO Maxi Mod

L’Oréal Lash Paradise

Sumim, da so pri L’Orealu želeli 100 % kopirati slovito maskaro Better than sex znamke Too Faced. In jim je zelo uspelo, saj imam doma obe in vam povem, da ni prav velike razlike, razen v ceni …

L’Oréal Lash Paradise cena 6,99 €
L’Oréal Lash Paradise

Rimmel Wonder’Luxe Volume

Bogata maskara, ki vsebuje kar štiri različna olja; pri znamki Rimmel pravijo, da je njihov prodajni hit in jaz jim verjamem. Všeč mi je tudi intenzivnost črne barve, ki je res vrhunska!

Rimmel Wonder’Luxe Volume cena 11,74 €
Rimmel Wonder’Luxe Volume

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Jaz bi dodala še ArtDeco All in One, ki je moja spremljevalka že kakih 15 let. Ni najcenejša, ni pa draga. In nikoli ne razočara.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.