Modne bleščice tega tedna

Maj je tu in z njim (vsaj upajmo) tudi lepše in predvsem toplejše vreme, ki prinaša tiste najčarobnejše modne in lepotne trende, polne romantike, ženstvenosti in mamljivih tonov. Dokaz slednjemu so tudi tokratne novosti, številne reklamne kampanje in katalogi, ki nas tudi ta teden popeljejo med nekatere najboljše stajling predloge. Poglejmo nekaj super svetlečih prvega majskega tedna:

Seveda je v samem vrhu privlačnosti nov nabor oglasnih fotografij pomlad-poletje 2021 znamke Zimmermann, kjer verjamem, da je kar težko izbrati tisto najlepšo.

Zimmermann

Nič manj atraktivna pa ni tokrat niti spomladanska kampanja modne hiše Luisa Spagnoli, kjer glavno vlogo modela tokrat prevzema Aurora Talarico.

Luisa Spagnoli

Veliko nežnosti, barvitosti, a hkrati tudi pravo dozo modnosti tokrat predlaga znamka Carven, ki v svoji kampanji tople sezone ostaja zvesta svojemu stilu.

Carven

Za super nabor jeans kosov je ta hip vredno pokukati tudi k znamki Liu Jo, ki v družbi manekenk Abby Champion, Ajok Madel in Zuf Capelli predstavlja svojo spomladansko kampanjo z naslovom #JFactor.

Liu Jo

Da v zraku že diši po poletju pa dokazujejo tudi mnoge sveže kampanje kopalk, tokrat zelo izstopa tudi tista s strani znanega modela Devon Windsor pod imenom Devon Windsor Swim.

Devon Windsor Swim

Dior Backstage te dni predstavlja novost z imenom Powder-no-Powder, njegove vrline pa poudarjajo tudi modeli v reklamni kampanji: Bella Hadid, He Cong, Ruth Bell ter Imari Karanja.

Dior Backstage

Hkrati pa nekaj svežega tudi s strani Diorjevega make-upa, in sicer novi odtenki Dior Addict Lip Glow, v katerih med drugim blesti tudi njihova ambasadorka Cara Delevingne.

Dior
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.