Stajling dneva: midi obleka z rožami

Drage bralke in čudovite bojevnice,

pred nami se odpira nov teden in kot vsak ponedeljek so tukaj moje želje. Mesec maj običajno prinaša lepo vreme, kratke rokave, celo kopanje in poroke, ampak vse kaže, da se letos svet malo poigrava z nami in so stvari, hmm, neobičajne. Tako sem v petek videla sneg, v soboto pa sem v Portorožu sedela s kratkimi rokavi. In razmišljala. Prihaja čas dopustov, ki bo tokrat res poseben tudi zato, ker se nam obeta zelo pestro prečkanje meja. To sproži ne le vprašanj in dvomov, temveč tudi še več strahu – kot ga ne bi bilo že dovolj. Pred dvema letoma sem prvič slišala o zelenih potnih listih in mi je šlo na smeh: nisem ravno za zarote, raje vržem vse čez ramo. In zdaj smo tam, pa mi ni več smešno, niti malo. Vem, da imamo podobne misli in vem, da bo tudi to mimo, ampak, kaj vem, včasih imam občutek, da sem sredi Spielbergovega filma in se mi sploh ne sanja, katero vlogo so mi pravzaprav dodelili. In tudi nimam pojma, ali me je kdo sploh vprašal, če bi v njem igrala. Ampak, saj veste kako je s tem, ko te vržejo v ocean, se celo spomniš, da znaš plavati.

Želim vam čudovit teden in pospravimo vse, predvsem v sebi.

Za danes sem izbrala zelo ljubko obleko v burgundy odtenku, ki je sicer dokaj jesenska, a material, kroj, volančki in drobne rožice so me v hipu prepričali. In potem sem v omari našla daljšo pletenino, obula pete in vzela torbico, ki je res ljub in dragocen spomin iz New Yorka, tako da je nastal še en stajling. Priznam, da sem z mislimi popolnoma drugje, globoko diham in nestrpno čakam na lepo sezono, ki bo morda celo znala postaviti stvari na svoje mesto. In naj že enkrat cveti, okoli nas in v nas, ker si želimo lepo naravo in še lepši svet.

Moj stajling je sledeč: obleka Women’s Secret, jopa Esmara, pas Max Mara, salonarji Guess, torbica Madwell, verižica z rakom Bynouck, prstani Stories in Oasis, ura Kate Spade.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar
  1. … Spielbergov film….. – JA, groza. Upam, da ne bo tako ….

    Draga Lorella! Dolgo ste se “držali ” – in to dobro!
    Na žalost ne bo več tako kot je bilo, ne bo ….
    Naši vnuki, vaši otroci, ne bodo več poznali sveta takšnega kot je bil.

    Ampak spet bomo iz tega naredili najlepše in najboljše! 🙂

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.