Poletne obleke so roza, modre in bele

Čeprav vem, da se moda zelo ponavlja in marsikdaj je tako, da zagledamo že videne stvari, hkrati pa je treba poudariti, da so poletne obleke, prav vsako leto, čudovite. Morda zato, ker za sabo končno pustimo zimo in sivino, ali zato, ker si zaželimo malo več romantike, deloma tudi zato, ker vse ženske obožujemo bombaž in svilo, a dejstvo je, da je moda, v poletni sezoni, vedno lepša. S tem se strinjajo tudi oblikovalci, saj lahko prav za poletno sezono eksperimentirajo malo več in si zamislijo žensko v vsej njeni lepoti. Verjamem, da imate v omari kar nekaj oblek, a če potrebujete dober navdih, poglejte naslednje, ker so res super ljubke.

Roza

Je barva nežnosti in srca, morda najbolj ženstvena barva od vseh. Lahko vam je všeč ali ne, a preden zavijete z očmi, naj vam povem, da ima roza res nešteto odtenkov, nekateri se tesno držijo slonokoščene (denimo pudrasto roza je vedno dobra izbira), drugi pa so že skoraj na strani rdeče. Vmes cela roza mavrica, enobarvna ali z rožami, ki te dokaj hitro prevzame.

Vir: Twinset
Vir: Twinset
Vir: Twinset

Modra

Svetlo modra je barva, ki nas najprej asociira na poletno nebo. In že vidimo morje, male, bele oblake ter dopust na obzorju. Tako, to je to. Ni treba dodati ničesar več, ker je modra barva dovolj sveža in lepa, da pristaja vsem ženskam. Različica s črtami je popolna za mornarski slog, male rože so ravno prav vintage, enobarvna je odlična na srajcah, oblekah in kostimih. Izbira je res bogata.

Bela

Tudi bela je super oziroma je barva, ki najbolj zaznamuje poletne dni. Tudi letos se bomo odele v čipko in bele obleke do tal, ki so brezhibne z naravnimi, usnjenimi dodatki, prav tako z rafijo in cekarji, o katerih sem že pisala. Bodite izvirne z modnimi dodatki, sicer je pri beli tako, da je noro lepa tudi brez vsega, ker je barva novih začetkov.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.