Pupa Bride & Maids: končno kolekcija ličil za najboljše prijateljice!

Končno si je nekdo omislil tudi to! Ko razmišljam o ženskah in prijateljstvu, je prav gotovo tako, da se me vedno dotaknejo tudi skupne teme in debate. Načeloma smo vse za modo, make-up, rože, notranjo opremo, kuhanje in potovanja. Nova kolekcija ličil Pupa je sicer namenjena nevestam in družicam, a slavi predvsem žensko prijateljstvo in vse tiste majhne, velike stvari, ki nas naredijo tako posebne.

Vir: Pupa

Posebnost kolekcije je med drugim tudi ta, da je zelo odporna na solze, potenje in sonce. Če ste ljubiteljice naravnega make-upa, potem vas bo navdušila, če se vam zdi, da so bleščice nujno potrebne, vsaj takrat, ko so zunanje temperature dokaj visoke, no, potem ste na konju. In seveda je to super priložnost za darilo prijateljici ali preprosto za to, da si make-up doma delimo (s Sofio to počneva ves čas in verjamem, da nisva edini primer).

Vir: Pupa
Vir: Pupa
Vir: Pupa

Kot smo pri znamki že vajeni, je tudi tokrat tako, da vsi kosi izgledajo lepi in izredno pocukrani. Svetle, pastelne barve, zelo lepe embalaže in ravno prava mera bleščic tvorijo kolekcijo, ki seveda ni le za neveste, temveč je predvsem poletna. Naj ne preseneti rdeča šminka, saj gre za dodatek, ki ga je nujno potrebno imeti. Pupa nam ponuja kar štiri različne odtenke, od zelo živo rdeče do temnejše, in potem še pršilo za fiksiranje make-upa, da bo vse na svojem mestu, seveda 24 ur.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.