Najboljši pari v horoskopu

Verjamete v horoskop? Jaz dnevnih ne prebiram, tudi zato, ker se mi zdi kar težko, da bi lahko toliko ljudi doživelo iste ali podobne zgodbe, vendar so mi všeč horoskopi nasploh, saj vem, da kar dobro opisujejo naše lastnosti in nam hkrati pomagajo razumeti, kdo smo. Včasih je namreč tako, da se kar težko poglabljamo v svojo dušo, horoskop pa nam da določene alineje in dobro opisuje splošne lastnosti, kar nam seveda pomaga tudi takrat, ko spoznavamo nove ljudi, prijatelje ali poslovne partnerje. Nekatera znamenja gredo zelo dobro skupaj in se v trenutku razumejo, druga so manj kompatibilna, a seveda so tudi izjeme. Lahko verjamete ali ne, a to so pari, ki v ljubezni najbolje delujejo.

Vir: Pinterest

Tehtnica in škorpijon

Potrebujejo nekaj časa, da se končno spoznajo in zaljubijo, a ko se to zgodi, zna trajati za vedno. Znamenji sta namreč zelo kompatibilni in sanjata o veliki ljubezenski romanci s srečnim koncem. Možnosti za uspeh je res veliko.

Rak in ribi

Oba sta zelo čustvena, zato je v tem primeru tako, da rak išče podporo v ribici, ribi pa v raku in se zgodi čarovnija. Če se ta dva najdeta, zna biti ljubezen nora in zelo strastna, zaprta sta v svojem svetu in iščeta popolnost, zato zelo delata na odnosu. Razumeta se na prvi pogled in dobesedno čutita misli, ki jih ima partner.

Vir: Pinterest

Strelec in kozorog

Samozavestna in trmasta, a ko se najdeta, je to za vedno. Obožujeta avanture, kar pomeni, da jima ne bo nikoli dolgčas. Hkrati sta strastna v ljubezni, obožujeta nove situacije in rešujeta težave na povsem racionalen način. To tudi poskrbi, da je ljubezen dolgotrajna in zelo trdna.

Dvojčka in vodnar

Prvi je zelo osredotočen na svoje cilje, za vodnarja pa je zabava na prvem mestu. Ko se srečata, postanejo te razlike njuna prednost in tako nastane odnos, ki zna trajati v času. V bistvu gre za zelo trden par.

Vir: Pinterest

Devica in bik

Znata uresničiti sanje, pa ne le svojih, saj imata zelo velik posluh za partnerja, kar je seveda ključnega pomena za dober in dolgotrajen odnos. Devica in bik sta odličen par ne le v ljubezni, temveč tudi v prijateljstvu.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
 1. No , mogoče res to deluje . Pri znancih ne poznam takih kombinacij , vem pa za eno , ki tu ni omenjena –
  skorpijon in vodnar .
  Hudo nasprotno . Ampak nekaj bo že na temu , da jih vleče skupaj .To so pari , vsi v moji širši družini .

  1.par – Jaz z možem ( 44 let zakona )
  2.par – sin s partnerko ( 20 let )
  3.par – sestra z možem ( 37 let)
  4.par – nona z nonotom ( ne vem , ampak dokler ju smrt ni ločila )

  Po katerem principu torej delujemo ? Kaj pravite , slučaj ali prava kombinacija ?

  Ne vem za vas , zame mogoče tako : najprej zaljubljenost , potem ljubezen , potem veselje , ko sta skupaj , potem še vedno želja, da sta skupaj , potem čakanje, da sta spet skupaj , potem razmišljanje – kako, da sta toliko skupaj , potem spet želja, potem spet čakanje ……. In še kar gre in gre .
  ( seveda vmes otroci, delo, služba, skrbi itd )
  In zdaj ko čakam ,,,,,,,,,,,, poznate tiste metuljčke v trebuhu ………… se še najdem s tem občutkom v sebi .
  Čakam ga še vedno tako , kot tisti večer , davnega , poletnega večera na plaži .
  Bil je petek , 13 . julija .Kot danes .
  Bila sem srečna in sem še danes . Z njim .

  Uživajte poletje , kjerkoli že in s komerkoli že .
  A.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.