Najdražji outfiti Melanie Trump

Melania je ženska z odličnim stilom in tudi ikona za vse tiste, ki ljubijo eleganco, razkošje in dodelano podobo. Že večkrat sem pisala o njenem stilu ter o tem, da je vedno brezhibna; res je, obožuje visoke pete in jih nosi vedno in povsod, tudi tam, kjer težko hodi, a to je pač njena izbira, včasih malo manj primerna, vendar jo po eni strani razumem. V visokih petah je ženska veliko bolj samozavestna. Spremljamo jo že nekaj časa in vsakič, ko se prikaže, ostanemo prav brez besed. Nosi znane oblikovalce in v večernih oblekah je osupljiva; najbrž ni enostavno biti neprestano na očeh javnosti in početi stvari, ki bi bile všeč vsem. To je v bistvu nemogoče, a Melania je zelo dosledna, ima svoj stil in se ne pusti motiti. Potrebno je tudi dodati, da je njen stil zelo posneman, zato so bili čevlji Manolo, ki jih je nosila, ko je skupaj z možem obiskala območje, ki ga je prizadel orkan Harvey v Texasu v letu 2017, takoj razprodani. In prav ti čevlji so poskrbeli za veliko polemiko, saj bi bilo bolj smiselno, če bi za takratno priložnost obula superge. Pa vendar …

Manolo Blahnik čevlji – US$625

Četudi je športno oblečena in povsem preprosta, ohranja odličen stil. Preprosto je ne bomo videli neurejene, pa ne zato, ker je žena predsednika, temveč zato, ker je takšna po karakterju. Njen stil je odličen, sicer terja veliko denarja in v njenem primeru dejansko lahko vidimo razliko med oblačili, ki jih ponujajo svetovni oblikovalci, in pa tistimi, ki pripadajo hitri modi. Druga zgodba.

Balmain srajca– US$690

Ne morem mimo Gucci bluze, ki so jo takoj poimenovali Pussy Bow, zaradi afer njenega moža, a če odmislimo to zadevo, lahko samo rečemo, da ji roza barva zelo pristaja in ta bluza je bila zelo posrečena. Tudi v tem primeru razprodana.

Gucci bluza – US$1,100

Zelo rada je v svetlih barvah, kar dokazuje serija belih ali svetlih oblek, ki poskrbijo, da pride njena lepota še bolj do izraza. Roksandina obleka je bila sicer poročna, a kot se mnogokrat zgodi, postanejo poročne obleke tudi večerne kreacije, če jih seveda znaš nositi.

Obleka Roksanda – US$2,865

Osebno mi ni najbolj všeč, ko nosi zelo velike volumne, ker se potem njena lepa postava ne opazi, ampak verjamem, da gre za odločitev na podlagi trendov in sedanji narekujejo prav super velike, opazne volumne. V tem primeru se je poigrala tudi z barvo, ponovno roza.

Obleka Delpozo – US$2,950

Še ena bela kreacija, ki je bila na njej vrhunska, tokrat tudi s pomočjo zelo lepega klobuka. In o tem outfitu so veliko govorili ter se razpisali, ker se je Melania izkazala v vlogi stilske ikone in potrdila svoj status.

Jakna Michael Kors in čevlji Christian Louboutin – US$2,970

Zelo retro je bila z rumenim plaščem znamke Gucci. Spominja me na princeso Kate, ki mnogokrat uporablja plašče namesto oblek, sploh tistih od McQueena. Zelo enostaven in eleganten plašček, ponovno v eni barvi, saj Melania največkrat stavi na monokromatske kombinacije.

Plašč Gucci – US$3,701

Všeč mi je bil tudi sivo-moder plašček z rjavimi detajli: enostaven in eleganten, primeren za njena potovanja. In modra barva zelo lepo poudari njene svetle oči.

Plašč Isoude – US$3,995

Melania si lahko privošči veliko dolgih oblek, za vse svečane prireditve, plese in dobrodelne trenutke. Ko nosi obleko do tal, je kot princesa; takih primerov je veliko, izbrala sem nekaj najbolj opaznih.

Obleka Monique Lhuillier – US$7,995
Obleka J. Mendel – US$6,990
Komplet Michael Kors – US$9,590
Po meri narejena obleka Hervé Pierre – neprecenljiva

Mnogokrat nosi tudi hlače ali kavbojke, vedno z visokimi petami. Ker je zelo visoka, si lahko privošči krop modele, ki so še vedno v modi in jih ona zna tudi nositi. Primer:

Bally hlače, čevlji Manolo Blahnik, Hermès Birkin bag – US$14,170

Za konec še najdražji outfit od vseh. Plašč znamke Dolce&Gabbana, poln rož in barv; seveda se je tudi o tem kosu veliko pisalo, saj je cena vrtoglava in je že skoraj težko verjeti, da lahko toliko stane, pa vendar … Nimam podatka o tem, ali je bil razprodan, pravzaprav ne verjamem, da je bil sploh na prodaj.

Plašč Dolce & Gabbana – US$51,500

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.