Najlepša zimska moda v ljubljanski Nami

Vsakič, ko stopim v Namo, ostanem brez besed. Povem vam, da je tako dobro založena z modo za moške, ženske, otroke, modne dodatke, parfumerijo in perilom, da mi nikoli ni jasno, kam naj najprej grem. Predvsem pa ne vem, kdaj bom odšla, saj bi najraje tam kar živela. Kot veste, zimska moda prinaša veliko zanimivih trendov, a za vas sem izbrala tri, ki so zelo močni:

Karo vzorec

Plašček, ki ga boste videle v video posnetku, je šel domov z mano in vam ga bom zelo kmalu predstavila. A poleg plaščev so tukaj tudi obleke, hlače, blazerji in še kaj bi se našlo. Karo je top izbira zato, ker deluje 100 % jesensko in noro elegantno.

Vir: Pinterest

Barve

Intenzivne in včasih prav nepričakovane. Rdeča, rumena, oranžna so tiste, ki bodo zelo dobro popestrile vašo garderobo. Ne bojte se jih! Nosite jih z jeansom, rjavimi, črnimi ali belimi odtenki. Včasih lahko vse skupaj tudi pomešate in se potem, povrh vsega ter za češnjo na torti, zaljubite tudi v rože.

Vir: Pinterest

Živalski potiski

Teh je ogromno, kačji potisk pa je trenutno najbolj aktualen na čevljih. Že nekaj let opazujemo ta trend in očitno je, da so ga ženske vzele za svojega, zato je še vedno v modi. Doma morate imeti vsaj en kos z živalskim potiskom in ni nujno, da je ta kos tako majhen. V Nami boste našle veliko tega, kar pa mi je najbolj všeč, je, da je vse predstavljeno na zelo sofisticiran način.

Vir: Pinterest

No, zdaj pa poglejte, kako fino sem se imela …

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.