Hitre in enostavne pričeske s kitkami, figami ter lasnimi dodatki

Velikokrat smo že pisale, da jesen in zima zagotovo ne bosta pusti in dolgočasni. Modne smernice na vseh področjih prinašajo veliko svežine in lepih ter zabavnih trendov, ki ne razočarajo. Tudi na področju las se lahko malce poigrate z naslednjimi pričeskami, ki pa jih lahko ustvarite doma kar same. Tukaj so ponovno kitke, ki niso nikoli iz mode; če imate dolge lase, si lahko omislite visoko speto, klasično kito, ki je res hitra in enostavna. Ta pride v poštev tudi v dneh, ko se vam mudi in nimate časa za umivanje las. Vse, ki imate krajše lase oziroma vam klasični pristop ni všeč, izberite pričesko v slogu igralke Margot Robbie. Sprednje lase (daljše franže) spnite v manjše kitke, to lahko storite v paru dveh ali štirih kitk.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Druga priljubljena speta pričeska je prav tako prava izbira, in to je visoka figa. Lase si spnite na vrhu glave ter ustvarite figo, če imate daljše lase, bo to zelo enostavno, pri krajših laseh si pomagajte z lasno gobo, ki ustvari videz daljših in gostih las, ter seveda špangicami, ki bodo pomagale fiksirati pričesko.

Vir: Pinterest

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Svoje lase pa lahko okrasite tudi z lasnimi dodatki, ki so nas navduševali že lani in ostajajo must have fashionistk. To jesen in zimo velja pravilo več je več in če imate tovrstne lasne okrasitve rade, si lahko date duška. V centru pozornosti so špangice, a ne te minimalistične. Must have špangice s perlami, kristalčki, napisi spadajo med statement kose, saj boste z njimi opažene. Poleg špangic so tukaj ponovno tudi obroči v slogu Blair Waldorf. Največkrat so v pisanih barvah, žametu in okrašeni s prej omenjenimi modnimi detajli. Glede slednjih bodite pozorne pri izbiri lasnih modnih dodatkov, poleg perl in kristalčkov so na izbiro še ženstvene pentlje, motiv verige, barviti trakovi in srčki, srčki ter še enkrat srčki.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.