Mehkoba, udobje in toplina volnenih kosov

Če je kaj tako popolno prilegajočega se hladni sezoni, potem so to prav volneni kosi, brez katerih nekako ne napolnimo skoraj nobene jesensko-zimske garderobe. Pletenine so tokrat zopet močno priljubljene in sicer ne le kot klasičen kos, temveč pogosto tudi kot statement element, okoli katerega se zavrti naša celotna podoba. Dnevni look bo torej v prihodnjih mesecih pogosto začinjen s čudovito, mehko in super vsestransko volno, ki nas bo lepo grela vse do pozne pomladi in celo še dlje.

Street Style
Street Style
Street Style
Street Style
Street Style

Res je, da so ta hip modni predvsem pleteni kosi v živahnih, močnih odtenkih, pa vendar ženske rade ostajamo elegantne v večnih tonih kožne, bele, sive, rjave in črne. Predvsem vsi svetli, bledi in zelo nežni odtenki so tisti, ki mehkobi volne dodajo piko na i, hkrati pa zagotavljajo vsestranskost pri mnogih casual outfitih. Naj gre torej za oversize pulover ali tanjši puli, široke hlače ali ozko, midi krilo, dolgo ogrinjalo ali le velik, razkošen šal, volna bo tokrat zopet zavzela našo podobo od glave do peta.

Loro Piana
Lauren Manoogain
Temperley London
Le 17 Septembre
Rag and Bone

Kroji oblačil to prehodno sezono dišijo predvsem po minimalizmu, zaželene so čiste linije, večkrat z dotikom asimetrije. Zaznati je vse manj dekorativnih elementov, kar pa seveda še ne pomeni, da se bomo biserom, kristalom in ostalim našitkom morale v celoti odpovedati. Prelepi so na primer nude puloverji z dekorativnim načinom pletenja, prav tako so IN dolge jope v kamlje rjavi, prav pa nam bodo prišle tudi volnene, casual hlače, katerim visok, poudarjen pas in široko padajoče hlačnice zagotavljajo mesto ne le med rekreativnimi priložnostmi, temveč tudi med vsakdanjimi stajling zgodbami. Zraven se več kot dobro prilegajo bele superge, za več modnosti pa lahko obujemo tudi grobe gležnjarje, visoke škornje ali zgolj elegantne salonarje oziroma mules petke.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.