Ko je robustno lahko tudi elegantno

Čevlji, ki so lahko robustni, a hkrati elegantni, ruralni, a hkrati meščanski. Govorimo o gležnjarjih, ki so bili kot del grunge stila velik hit v 90. letih, to jesen pa se vračajo, kar niti ne preseneča. So topli in lahko jih kombiniramo s tako rekoč vsemi kosi oblačil, saj ustrezajo najrazličnejšim okusom in potrebam.

Vir: www.mass.si
Vir: Pinterest
Vir: www.mass.si
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Tistim, ki ljubijo raven podplat, tistim, ki se navdušujejo nad petami, in tudi vsem vmes. Sodijo namreč med tiste vrste čevljev, ki bi jih morala imeti v omari prav vsaka ženska. In tudi če pet ne nosite vsak dan − če boste izbrale takšne s široko peto, boste v njih lahko brez težav zdržale tudi več ur − vam bodo gotovo prišli prav ob nešteto priložnostih, tudi tistih bolj elegantnih. Letos so namreč v ospredju gležnjarji, ki so okrašeni na tisoč in en način, domišljija oblikovalcev pa je brezmejna.

Vir: www.mass.si
Vir: www.mass.si
Vir: www.mass.si
Vir: Pinterest

Kamenčki za popestritev, bleščice za ljubkost, okraski za retro pridih, neti za upornike, perlice za eleganco in raznobarvne vezalke najrazličnejših materialov za unikatnost. Tudi barve gležnjarjev so vse prej kot dolgočasne. Čeprav so še vedno najbolj iskani tisti v klasičnih črnih, rjavih in sivih barvah, je izbira letos resnično pestra.

Vir: www.mass.si
Vir: www.mass.si
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Če izberete obutev v odtenkih rdeče, bele, rumene, kovinske, zelene in pisanih potiskov, boste v gležnjarjih pregnali še tako sive in puste jesenske dni ter opozorili nase na vsakem koraku. Če torej ljubite robustno ali elegantno, v vsakem primeru boste v okrašenih gležnjarjih občutile vse potrebno udobje, hkrati pa bodo koraki po poteh vašega vsakdana modni.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.