Najlepše casual kombinacije priljubljene Diane

Včasih je preprostost pravzaprav vse in zraven mi dovolite dodati tudi dejstvo, da imaš občutek za stil. Kar ne pomeni, da slediš modnim smernicam, le to, da veš, kaj je na tvojem telesu res lepo in skladno. Ker sta skladnost in gracioznost pravzaprav vse in Diana je vse to tudi imela. Seveda je bila modna navdušenka in predstavljam si, koliko je oboževala revije, Paris, oblikovalce ter vse tisto, kar pripada modnemu svetu. Konec koncev, ko imaš denar in lepo postavo, se zna vse zgoditi zelo hitro. In morda je moda tudi način, da se otreseš žalosti, vsaj za nekaj trenutkov.

Diane smo bili vajeni vedno v zelo elegantnih oblačilih in takrat je dejansko najbolj blestela. A četudi je šla le v fitness, po otroke ali na sprehod, je bila vseeno brezhibna in noro lepa. Ko zdaj gledam izbrane slike, ugotavljam, da je imela res zelo skladno postavo in zato so bile kavbojke plus bluza ali blazer res vrhunska kombinacija. Nosila je belo in pastelne barve, znala je nositi celo ohlapno pletenino čez midi krilo, kar vemo, da je dokaj zahtevno. In najbrž je imela v omari celo kolekcijo čevljev in škornjev za piko na i.

To je živ dokaz, da so nekatere stvari večne, ker je Dianina garderoba aktualna tudi zdaj. Vedno se sprašujem, kam so šli njeni kosi, ker nekaj so jih seveda razstavili, a bore malo v primerjavi s tem, kar je imela. Razkošno torej, a hkrati preprosto, kot je bila tudi ona: princesa in hkrati prav krhka, vsakdanja ženska ujeta v življenju, ki ga najbrž ni marala. Zdaj smo tudi v pričakovanju novega filma o njej z naslovom Spencer, ki izide novembra. Mislim, da bomo vse navdušene.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.