Najlepše kavbojke z visokim pasom

Zdaj smo res dobro in globoko zajadrale v ero hlač z visokim pasom in zdi sem, da bodo kar dolgo z nami. Ta trend mi je všeč zato, ker poudari ženstvnost in hkrati obline, nam omogoča svobodo gibanja in eleganco, seveda pa mi je všeč tudi zato, ker so hlače z visokim pasom res super za tope in blazerje in tako postanejo tudi kavbojke nekoliko bolj sofisticirane.

Agolde
Mango
TopShop
Replay

Oblike tovrstnih kavbojk so seveda različne, a najbolj popularne so slednje:

  • krop, torej krajše
  • na korenček, torej ozke na koncu
  • ravno krojene in v slogu 70.

Niso vsi modeli primerni za vse postave, oziroma je zelo pomembno, kaj boste obule. Če ste za pete li kitte heels, potem ni težav. Če imate močne boke, potem korenček ni za vas, če ste zelo visoke so modeli s slogu 70. tvegani, ker vas optično podaljšajo. Jeans pa  ostaja nekoliko temnejši in je res lep v kombinaciji z belimi bluzami. Pri tovrtsnih modelih le pazite, da je pas viden, torej karkoli je zgornji del, mora ostati notri.

Massimo Dutti
Zara
&Other Stories

Če niste ravno za pete, potem poskusite z gležnarji ali supergami z višjim podplatom. Važno je, da pridobite nekaj na višini, saj bo tako tudi noga lepša. Jeans je lahko tudi črn ali rjav, oziroma v barvi caffelatte, kar je res dobrodošlo, sploh v kombinaciji s pleteninami v umazano beli barvi.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.