Dva trendi načina nošenja umetnega krzna

Umetno krzno je modno v jesenskem in zimskem času ne glede na trende, saj velja za brezčasen modni detajl. Letos pa ga je mogoče videti, kako se tega lahko nosi na dva različna načina. Prvi, opažen pri številnih modnih znamkah, je okoli vratu. Vidimo ga lahko na pleteninah, kot je kardigan v različnih barvnih kombinacijah. Najbolj prevladujejo baby odtenki modre in roza. Zelo podobno lahko nosimo okoli vratu šal umetnega krzna na različne zunanje kose, kot so različne jakne in plašči. Tudi tu prevladujejo živahne barve, ki vas bodo morda na prvi pogled presenetile, saj so opazne in poskrbijo za tisto piko na i. Če ste bolj za nevtralne odtenke, pa posezite po svetlih zemeljskih tonih.

vir: Zara
vir: Miss Selfridge
vir: Pinterest
vir: UGG
vir: Watehouse

Drugi trendi modni kos iz umetnega krzna pa so torbice. Te so prijetno presenečenje med must have modnimi dodatki in najdemo jih v različnih velikostih ter modelih. Najbolj priljubljene so večje, kvadratne oblike z daljšim ročajem za prenašanje. Seveda pa lahko najdemo tudi manjše, ki so prav ljubka izbira za vsak dan. Te se zelo lepo podajo preprostim outfitom, kot so jeans hlače in pulover v nevtralni barvi, k urbani modi se ta trendi kos zagotovo poda. Torbica iz umetnega krzna pa ne gre na modne kombinacije, ki že vsebujejo preveč statement kosov. Stavite na modno pravilo: manj je več.

vir: Whistles
vir: Zara
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.