Najlepše palete senčil za poletno zagorelost

Povsem drži, da je poletje čas naravnega, kar velja tako za naša oblačila in predvsem njihove materiale kot tudi za obutev, dodatke, našo pričesko in nenazadnje tudi naš make-up. Pri zagoreli koži je lahko dovolj že kanček osvetljevalca, malo maskare, lepo obrobljene obrvi ter lip gloss in popolna poletna podoba je tu. Pa vendar trendi že nekaj let zapored kljub temu tudi med najbolj vroče dni v letu vnašajo močne, drzne odtenke, ki pravzaprav v zmernih količinah ustvarjajo prave čudeže na našem obrazu. Morda sprva nikoli ne bi niti v sanjah pomislile, da si na veke nanesemo divjo turkizno, električno modro ali celo neon oranžno, pa vendar lahko le drobna, ozka črta v obliki eyelinerja naredi pravi hit poletja.

Vir – Instagram
Urban Decay – paleta Naked Honey
Vir – Instagram
Natasha Denona – paleta Bronze

Tako kot na nohtih tudi na vekah torej ostaja priljubljen trend drznih obrob, za katere pa pogosto sploh ne potrebujemo eyelinerja, temveč je povsem dovolj in po pravici povedano tudi bolj naravno že senčilo. Palete slednjih zato prav v poletnem obdobju postanejo še kako zapeljive in noro lepe, izbor barv in odtenkov pa je tako mamljiv, da se jim pogosto ne da upreti, pa čeprav morda potihoma vemo, da vseh sploh ne bomo nikoli preizkusile.

Vir – Instagram
Essence – paleta Make a Wish, Little Fish
butter London – paleta Lush Tropics

Vsekakor so dobra naložba tiste palete senčil, ki vsebujejo veliko zemeljskih tonov, kot so opečnati in ostali odtenki rjave, kanček rdeče in seveda veliko zlate. Posebej popularni so nude toni, ki v družbi medenih delujejo prav božansko. Pa vendar se ne zasidrajmo le pri varnih primerkih, saj so tudi letos v modi vse možne zelene in modre barve, sploh tiste, ki dišijo po vseh odtenkih morja. Tokrat so še posebej zaželeni sprani odtenki zelene, ki delujejo, kot bi jih izbrala sama morska deklica, zagotovo ostajajo IN močni toni modre, velik hit pa so tudi vsi neon primerki, s katerimi gre seveda ravnati nekoliko previdneje. Med modnimi so se znašli še svetli odtenki rumene, lila in pink, ki pa jih make-up artisti pogosto nanašajo zgolj v kotičke vek ali pa z njimi na vekah ustvarjajo grafične linije, za kar pa je seveda potrebno kar veliko spretnosti.

Vir – Instagram
Stila – Glitter & Glow tekoča senčila
Vir – Instagram
Revolution Pro – paleta Ocean Treasure
Vir – Instagram

Nenazadnje pri poletnih mesecih ne gre izpustiti palete senčil, ki nudijo gloss efekt, saj lesk, sploh tisti z zlatimi bleščicami, na rjavi koži preprosto deluje božansko, letos pa ga lahko nosimo celo brez maskare.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.