Povratek k naravnemu

Naravne barve na področju mode, naraven make-up, naravne pričeske. V tem poletju se dogaja prav veliko zanimivega in med mnogimi trendi je tudi tisti, ki narekuje vse v zemeljskih odtenkih, s kančkom bele in veliko bež, ogromno bombaža in lanu. Resnično gre za kose ali lepotne dodatke, ki so večni in vedno tvorijo dober slog. Pristajajo vsem ženskam in so še kako hvaležni na zagoreli koži. Tukaj pa je moj izbor.

Nude šminka

Vedno lepa in aktualna. Vem, da jo nosimo tudi pozimi, a poletje je njen čas in vedite, da obstaja nešteto odtenkov nude, vsaka naj bi imela svojega.

Tom Ford

Školjke na nakitu

Ta trend mi je noro všeč in školjke prav močno dišijo po morju, poletju in dopustu. Z njimi ne boste zgrešile in boste vedno mladostne. Lepe so tudi v kombinaciji z biseri in zlato barvo …

Tohum

Bele retro kopalke

Dvodelne ali enodelne, skoraj vedno rahlo drapirane. Bele kopalke so letos nujne in če so vsaj malo retro, potem toliko bolje. Ni nujno, da je pas noro visok, morajo pa biti udobne in vedno ženstvene.

Norma Kamali

Nude obleka

Barva je svetlo bež ali pudrasto roza. Odtenka sta si podobna, a nikakor ne ista. Osebno sem bolj za roza, vendar je stvar okusa. Ker doživlja bež svoj vrhunec, je tako, da je tovrstnih oblek res veliko in nujno morajo biti iz naravnega materiala.

Nanushka

Še vedno rafija

Te torbice so res top stvar in so mi noro všeč. Obožujem rafijo tudi zato, ker je zelo praktična. Večja oblika omogoča več predmetov, manjša naj bi bila bolj večerna, a ni najbolj praktična. Najdite torej zlato sredino in ne bo vam žal.

JW Anderson

Bele hlače

Ni nujno, da so kavbojke, lahko so samo bele bombažne ali lanene hlače. V spodnjem delu je bela barva zelo pomembna in super je, če jo kombiniramo s špagaricami ali sandali. Gre za 100 % poleten slog, ki ga že obožujem.

JBrand

Bikini

Morda ni na vrhuncu slave, ampak zdi se mi, da je še vedno, v naravni barvi toliko bolj. Lahko je tudi rjav in ga kombinirate z zlatim nakitom, na pike, enobarven, z volančki. Če imate pravo postavo, potem je vedno dobra izbira.

Faithfull the brand

Drugačne špagarice

S podplatom ali brez, modelov je nešteto. Špagarice so 100 % naravne in zato tudi navdušujejo. Jaz sem bila na začetku zelo skeptična, a prav včeraj sem si nabavila rumene in da, sem zelo zadovoljna, čeprav podplatov še vedno ne maram.

Chloe

Zlat make-up

Za tisto pravo, rahlo lesketanje, ki mora biti poleti prisotno. Zlat make-up je odličen v kombinaciji z zemeljskimi odtenki in če ste v dvomu, lahko nabavite bronzer in ga uporabite tudi na vekah. Ne pretiravajte, ker lesketanje zna poudariti gube.

Bobbi Brown

Male petke

Morda niso super lepe, so pa udobne, in če govorimo o naravnem, jih moram nujno omeniti. Kitten heels so zelo posebne in prav gotovo ne za vsako žensko, a osebno sem za, ker jih imam in vem, da so kot superge. No, skoraj.

Alexandre Birman

Vse belo

Od glave do pete in nikar ne pozabite na kakšno dobro krilo, ki je lahko tudi čipkasto. Bela barva zaživi prav v tej sezoni in jaz jo obožujem. Deluje nevtralno in šik, pa tudi ženstveno in ostaja barva vseh začetkov, torej nova priložnost.

16Arlington
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.