Resnično lepa moda letošnjega poletja

Zdi se mi, da ima vsako poletje kose, ki so čudovito lepi in nosljivi, povrh vsega tudi poskrbijo, da v njih izgledamo vrhunsko. Subtilna sofisticiranost poletne mode, ki je seveda lahkotna, včasih prosojna in vedno zelo naravna, je nekaj, kar me že skozi navdušuje, in z leti sem postala še bolj pozorna na kose, ki so dejansko zelo elegantni. Četudi greš na plažo, lahko to narediš s stilom: denimo z ruto, lepimi kratkimi hlačami, usnjenimi sandali, ličnimi kopalkami in klobukom, pa tudi s čipko, ker je ni nikoli dovolj.

Miguelina via Netaporter

Miguelina via Netaporter
Miguelina via Netaporter
Miguelina via Netaporter
Miguelina via Netaporter

Čipka je dejansko večna

In res ni preveč za čez dan. Gledam najnovejše modele kratkih hlač in sem navdušena: čipka na koncu poskrbi, da so zelo posebni in nosljivi. Na lanu, bombažu, včasih tudi na jerseyju, čipka je za vse in deluje ravno prav sofisticirano.

Dolgi kosi lepo pokrijejo noge in kopalke

Gre predvsem za halje, pa tudi za obleke z gumbi, ki jih lahko nosimo čez kopalke ali kratke hlače. Tudi v tem primeru razmislite o čipki ali bombažni gazi, ker je rahlo prosojna in zelo lahkotna. Ta igra kontrastov in dolžin je na vsaki ženski zelo lepa.

Miguelina via Netaporter
Miguelina via Netaporter
Miguelina via Netaporter
Miguelina.com
Miguelina.com

Naravni materiali so trenutno največje razkošje

Vem, da vas navdušujejo lan, svila in bombaž. Dejansko gre za materiale, ki nas prav božajo po koži in delujejo prijetno takrat, ko so temperature zelo visoke. In to so tudi materiali, ki predstavljajo dobro investicijo, saj jih ne boste tako hitro uničile. Od bombažne obleke do lanenih hlač in mimo svilene majice z naramnicami: vse je dobrodošlo.

Prosojnost je dobrodošla, saj podari piko na i

V tem poletju se ne igramo le s čipko, temveč tudi s tilom in voilom. Na lepih bluzah najdemo mreže, prosojne dodatke na žepu, tu in tam gol hrbet ali čipko, ki visi na bež tilu, kar daje občutek, da kar lebdi v zraku. Majhni detajli za veliko mero romantike. Najbolje je, da kose, ki so morda na prvi pogled mišljeni za zvečer, nosite tudi podnevi, kar z bombažnimi hlačami ali kavbojkami. Tako boste vse skupaj zdramatizirale.

Miguelina.com
Miguelina.com
Miguelina.com
Miguelina.com
Miguelina.com

Seveda zahteva poletje tudi barve, a v resnici je ok, četudi nosite le belo. Morda se poigrate z dodatki, kot so pasovi, rute, sandali, klobuki … Karkoli si boste omislile, bo na vas izgledalo vrhunsko! V to sem prepričana.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

3 komentarji
  1. Očarana sem nad vsakim kosom posebej. Neverjetno, kako lepo! Tako preprosto in obenem zelo razkošno. Hvala, Lorella za tako krasno “galerijo oblek” in za marsikatero idejo.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.