Najlepše pričeske te zime

Kratko in s čudovitim leskom

Ko pogledam te pričeske, dobim prav željo po škarjah! Kratki lasje imajo svoj šarm, je pa res, da dodatno poudarijo obrazne poteze, kar pomeni, da moramo biti brezhibne, vsaj v smislu kože. Nove barve so zelo tople: blond, a ne preveč svetla, rjava s kančkom rdeče in čokoladna barva, ki dobesedno kraljuje povsod.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kratko in valovito

Valovi so povsem naravni, zato gre za pričeske in ženske, ki so takšne že naravno. Kodri sledijo liniji obraza in so zelo mehki, nikoli definirani. Prav v tem razmršenem videzu je čar vsega. Če se odločite za tovrstno pričesko, morate nujno paziti na barvo. Dodajte pramene, a na zelo diskreten način in vedno ton na ton.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Srednja dolžina

Super za vse tiste, ki imajo redke lase ali neukrotljivo pričesko. Dolžina do ramen je vedno prava in je zdaj zelo v modi. Lasje so lahko ravni ali valoviti, se pa ramen le bežno dotaknejo. Dobra rešitev tudi za tiste, ki imajo veliko las in ne vedo, kam z njimi. V tem primeru je barva lahko enakomerna.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Obožujemo fru fru

Nov fru fru ni tako zelo raven in oster kot včasih. V bistvu izgleda, kot bi ga naredila same doma. Seveda malo pretiravam, a videz je tako naraven in skuštran, da je že skoraj neverjetno. Ravne pričeske v tem trenutku niso aktualne, morda tudi zato, ker naredijo žensko nekoliko bolj strogo, kar nam ni všeč. Super je tudi daljši fru fru, ki rahlo pokrije obraz.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Dolgo, predvsem pa negovano

Ni kaj, lasje morajo imeti lesk in dobro teksturo. To dosežete predvsem z uporabo pravih preparatov in rednim obiskom frizerja. Če so lasje že utrujeni, potem je kar dobro, da jih postrižete. Bolje lepo in krajše, kot dolgo in scufano. Stavite na barve: ponovno čokoladna in pa rdečkasta, celo oranžni prameni. Vse pa v sožitju z vašim tenom.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Nikar ne pozabite na preparate, ki dobro zaščitijo lase, saj jih visoke temperature pri likanju in barvanje lahko pošteno poškodujejo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Ja ajde Lorella go go… Sem te ze zadnjic hecala. Jaz sem se ze postrigla. Srednja dolzina je top izbira. Vsaj zamePozdrav iz Lj.
    Lea

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.