Različni načini nošenja kardigana

Kardigan spada med tiste must have kose te jeseni in zime, ki ponovno navdušuje. Nekaj časa smo ga pridno spravljale nekam v sam kot omare, sedaj pa je čas, da ga ponovno privlečemo na plano. In katere so najbolj šik kombinacije s tem modnim kosom? Fashionistke so poskrbele za obilico inspiracije. Na prvem mestu po priljubljenosti lahko največkrat vidimo kardigan s krilom. Ta je večinoma midi dolžine; zanimiva kombinacija je svileno krilo in topla pletenina. Če imate rade matchy-matchy videz, se lahko poigrate tudi s pletenim krilom, ki naj bo iste barve in materiala kot kardigan.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Zelo ženstvene po srcu boste svoj kardigan kombinirale z obleko. Tukaj pridejo v poštev različne dolžine, na primer krajša obleka pride lepo do izraza v kombinaciji z daljšim kardiganom in obratno. Za zanimiv detajl poskrbite, da ima kardigan gumbe ali pas (tega lahko dodate tudi same). Tako kot smo omenili že pri krilih, je matchy-matchy, monochrome videz IN in zakaj ne bi bila obleka ter kardigan v enakem odtenku – to je recept za izredno trendi izgled.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Pa še kombinacija s hlačami, v katerih se preprosto bolje počutite. V tem primeru lahko posežete po hlačah v nevtralnem odtenku bež, sive ali rjave barve. Če rade poudarite svojo postavo, si omislite hlače z visokim pasom, kardigan pa naj bo krajši. Naj bo v odštekanem, opaznem odtenku, kot so rdeča, pink, rumena ali oranžna. Kardigan pa pristaja tudi na jeans, ki je nepogrešljiv kos vsakdanje mode. Tukaj pri izbiri kardigana pravil ni, opazili pa smo, da vse modne navdušenke nekako stremijo k svetlejšim odtenkom, kot so bež, siva in bela. Za piko na i obujte svoje najljubše gležnjarje ali pa visoke škornje.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.