Nakit, ki bo v hipu spremenil izgled

Resnica je, da so modni dodatki, kot je nakit, tisti, ki lahko popestrijo opravo ne glede na to, kakšna je, in ji dodajo tisto piko na i. Na prvem mestu po priljubljenosti so zagotovo statement uhani, ki ne smejo manjkati. In ti naj bodo opazni in videni ne glede na dolžino las. To poletje je lahko opaziti, da so pravi modni hit uhani v barvah in z različnimi okrasnimi kamni. Glitter nasvet so uhani s perlami, ki ne bodo nikoli šle iz mode, te pa so lepe kot samostojni dodatek ali pa v kombinaciji z briljanti.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Minimalistke pa se lahko poigrate z velikimi uhani okroglih oblik, ki so že nekaj časa pravi modni hit. Če imate več lukenj, lahko izberete več različnih okroglih uhanov, ki ustvarijo celoten statement videz.

vir: Pinterest

Vse, ki želite poudariti vrat, pa izberite tanko choker verižico – ta je lahko v različnih odtenkih, od zlate do srebrne pa do bronz. Tako boste na zelo eleganten način preusmerile pozornost in videz bo brez dvoma izredno eleganten. Če imate raje daljše verižice, tudi te pridejo lepo do izraza, sploh v poletnem času na kakšen top z nižjim V izrezom. Še ena možnost pa je plastenje choker verižice in dolge verižice, ki izpadeta skupaj zelo lepo in v tem primeru se ne bojte plastiti tudi različne metalne odtenke.

vir: Pinterest
vir: Pinterest

Zadnji modni namig bo okrasil vaše roke. Prstani s kristali so postali pravi modni hit in vsak ima svoj pomen. Na primer roževec ni le izredno lep, na vas bo tudi blagodejno deloval, ali pa oranžni kalcit, ki vam bo vlival moč, samozavest in oddajal pozitivno energijo. Ponavadi so tovrstni prstani nekoliko večji in ni potrebno posegati po ostalem nakitu oziroma naj bo ta čim bolj minimalističen.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.