Kar bo aktualno: veliki in opazni kosi dodatkov

Ker so se pravkar zaključile revije z visoko modo za zimo 2022, lahko rečem, da lahko počasi že potegnemo črto in opazimo rdečo nit kolekcij. Med vsemi trendi, ki so bili izpostavljeni, je mojo pozornost pritegnil predvsem nakit, velik, opazen, rahlo etno in zelo poseben. Zraven sodijo prav tako posebne torbice, rokavice, broške; imejmo torej v mislih, da bo hladna sezona prinesla predvsem čudovite modne dodatke, ki bodo znali dobro popestriti stil in spremeniti marsikatero obleko v nekaj zelo posebnega.

Od nekdaj sem bila prepričana, da je nakit vedno dobra investicija. Ko si privoščim velike kose, kot so denimo uhani, prstani ali statement ogrlica, pazim, da so res kvalitetni. Res je, da zahtevajo več denarja, a hkrati bodo večni in skozi čas znajo postati pravi talisman. Ni skrivnost, da marsikatera izmed nas nosi nakit za srečo, in včasih so večji kosi edino, kar potrebujemo za več samozavesti in dober stil. Poigrale se bomo torej z večjimi kamni, belo barvo in zlato kovino, vse to pa se bo nahajalo tudi na torbicah, ki so nekoliko manjše, skoraj večerne velikosti.

Če vas je vse to prepričalo, potem vedite, da je kar dobro, če imate v omari vsaj ene večje in viseče uhane, seveda s kamni; ogrlico, ki je super opazna in krajša, prav tako set ogrlic za plastenje (in te so nujno različne velikosti). Veliki prstani zahtevajo odlično urejene roke, morda je poleti to nekoliko lažje, zato je tudi zdaj njihov čas. Torej na področju dodatkov res ne varčujemo in si privoščimo samo najboljše in … največje!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.