Nakit kot mantra za srečo

Danes bom z vami delila zelo pristno in lepo zgodbo oblikovalke, ki po mojem mnenju ustvarja res edinstveno lepe kose nakita. Vsakič, ko zagledam njeno stran, pomislim, da bi imela prav vse. Christina Zipperlen o sebi pravi, da je zelo občutljiva oseba, ki ceni skupnost, ustvarjalno in duhovno raziskovanje, ustvarjanje pozitivnega vpliva na naša življenja in skupne lastnosti, ki nas združujejo kot človeška bitja. Christina je tudi študentka psihologije, zagovornica duševnega zdravja in strasti, ki vplivajo na njeno vlogo ustanoviteljice in oblikovalke etične znamke nakita Ananda Soul, nakita, ki po njenem mnenju nekoliko spremeni svet.

Vir: www.anandasoul.com
Vir: www.anandasoul.com

Ko je odraščala v Nemčiji, je pri 18 letih zapustila dom, da bi potovala in raziskovala svet. Njeno nenehno hrepenenje po raziskovanju globljega smisla življenja, jo kar naprej navdihuje pri tem, kar počne. Osredotoča se na delitev lastnih izkušenj in spoznanj glede telesne pozitivnosti, duševnega zdravja, zdravilne moči umetnosti, simbolike in duhovnosti. Leta 2008 se je prav v tem duhu rodila znamka Ananda Soul, kot rezultat izražanja Christininih vrednot v obliki nosljive umetnosti. Njeno poslanstvo je spomniti ženske na njihovo prirojeno lepoto, preusmeriti negativne predstave o telesni podobi ter pomagati navdihniti zavestno potrošništvo s trajnostno modo.

Vir: www.anandasoul.com
Vir: www.anandasoul.com

Vsak kos nakita nosi sporočilo, je iz zlata in poldragih kamnov. Pripoveduje zgodbo o ženski, ki je zelo tankočutna in se počuti del čudovite, skupne verige, v kateri je prav vsaka izmed nas. Ananda Soul je nakit, ki ga ne pozabiš, narejen iz etičnih materialov in s postopki, ki povzročajo najmanjšo možno škodo našemu ljubljenemu planetu.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.