Michael Kors nas s poletno kolekcijo pelje v Afriko

Poletni trend Michaela Korsa je za to poletje prefinjen in glamurozen, zelo sofisticirana kolekcija pa nas pelje v Afriko. Obleke zapeljivih krojev, potiski v elegantnih odtenkih takoj prepričajo, veliko je novosti v liniji oblačil, dodatkov in torb ameriškega dizajnerja. Zmagujejo bolj diskretni, a vedno zelo modni vzorci, veliko je oblek, kostimov, pa tudi za novih torbic in ujemajočih se čevljev.

V liniji kratkih oblek za poletje izstopajo žakard kroji na eno ramo s črno-belim vzorcem, ki se lepo poda k porjaveli polti. Na voljo so mini obleke z živalskim potiskom v srajčnem slogu v odtenkih nežne bež in z nagubanim krilom, ne manjkajo pa tudi bolj strogi modeli na rdeči kromatični osnovi in z majhnimi izrezi ter bolj športne različice s kapucami in jopicami. Nič manj stilske in prefinjene niso dolge poletne obleke v modni savana liniji. Segajo od oblek z razporki iz žoržeta in s pasom do večernih modelov z rdečim in črnim tkanjem ter srajčnega kroja z balonastimi rokavi. Za tiste, ki imate radi kombinezone, so na voljo kratki modeli z vzorcem zebre ter bombažne različice v slogu safari, ki se ujemajo s torbami v istem vzorcu.

Ne razočarajo niti torbe Michaela Korsa, usklajene s savana trendom konca poletja, od velikih in prostornih modelov do majhnih in ljubkih za vsak dan. Nakupovalne torbe za poletje imajo pikčast žakard vzorec, z dolgimi ročaji za udobno nošenje na rami. Tistim, ki imajo za poletje raje manjše in bolj kompaktne torbice za čez ramo, so namenjeni novi modeli, v liniji pa ne manjkajo krhke živalske torbice z verižnimi ročaji, ki se odlično ujemajo z drugimi kosi v kolekciji.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.