Še vedno ljubimo odkrita ramena

Oblačila so do danes postala že povsem minimalna in lahkotna, saj so visoke temperature poskrbele, da nam je postalo skoraj vse, kar oblečemo, odveč in prevroče. Dobrodošli so tudi določeni detajli in posebni kroji, ki skrbijo za zračnost in hkrati eleganco, ki jih v teh mesecih še kako potrebujemo. Mednje prištevamo številne letošnje poletne trende, kar nekaj pa je tudi tistih, ki smo jih z vso ljubeznijo prenesle že iz prejšnjih sezon. Takšni so tudi kosi, ki razkrivajo naša ramena ter tako nudijo delikatnost in prefinjenost sicer še tako vsakodnevni podobi.

Pinterest
Pinterest

Gola ramena torej ostajajo močno IN, popularna so celo toliko, da si jih mnoge omislijo tudi pri kopalkah in vrhnjih kosih. Gre za oblačila, ki čudovito razbijajo tiste povsem casual outfite, torej je pogosto govora o statement kosu, ki vpliva na naš celotni look. Tokrat so nedvomno najlepša v družbi beline, kot so lahkotna bluza, kratek top oziroma tudi letos izjemno priljubljen crop top, h kateremu dodamo še komplet širokih hlač ali midi oziroma maksi krila.

Pinterest
Pinterest

Zmagovalna je torej kot rečeno dvodelna kombinacija, pa vendar se razkrita ramena pojavljajo tudi pri prelepih poletnih oblekah, ponavadi tistih dolgih, polnih volančkov in naborkov, torej povsem v boho stilu. Za piko na i naj bodo zraven še vezenine ali čipka, v laseh pa naj bo zavezana svilena rutka.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.