Napake pri elegantnem oblačenju

Če imate v mislih večerjo, večerni izhod ali pač priložnost, ki je pomembnejša od ostalih, in si zato želite blesteti, se morate malo bolj potruditi z izbiro prave garderobe. Nič nemogočega, dobro je le, če si vzamete malo več časa in pogledate, kaj pravzaprav imate, kateri kosi vam dobro pristajajo ter ali jih še vedno čutite kot svoje. Moda je namreč tukaj tudi zato, da nam podari dobro mero samozavesti; zato je ključnega pomena, da izberemo kose, v katerih se počutimo dobro. To pomeni, da nikar prekratko, če bomo potem vlekle dol krilo; ne z visokimi petami, če ne znamo hoditi; ne z vzorci in divjimi barvami, če smo običajno odete v mirne kombinacije. Če želite narediti dober vtis, morate imeti na sebi stvari, ki so nekoliko varne in tudi lepe, so pa tudi napake, ki jih ne smete narediti.

Visoke pete niso nujne

Seveda je tako, da je hoja v visokih petah bolj seksi, a vse jih pač ne znamo nositi. Stvari okusa in najbrž tudi navade. Še dobro, da imamo v letu 2018 ogromno lepih, nizkih sandalov, s katerimi se lahko poigramo. Imajo kamne, dodatke, srednje nizko peto, ki je lahko tudi okrašen, ali trakove okoli gležnja. Skratka, izberite lep model in res ni nujno, da je s peto.

Vir: Dune London

Temno ni vedno sinonim za šik

V smislu, da obstajajo tudi barve. Pomotoma nekatere ženske mislijo, da večerna priložnost zahteva črno; barve so vedno dobrodošle, pa ne le te, tudi pike, črte, potiski, bleščice, čipka in še kaj bi se našlo. Pravzaprav je temna barva ok, ampak ni edina rešitev, sploh poleti, ko je okoli nas veliko različnih odtenkov in kar dobro je, če se z njimi poigramo, saj bo zima tako ali drugače veliko bolj umirjena.

Vir: Little Mistress

Ne preveč vsega

Imam prijateljico, ki jo obožujem, a ko se obleče za posebno priložnost, se prelevi v novoletno jelko. Sicer je tako, da ji je vse oproščeno, ker je mega simpatična, vseeno pa se vsi okoli nje strinjamo s tem, da bi lahko imela malo manj nakita, obročev, umetnih trepalnic in čipke, ker je vse hkrati res overdoza lepega. In lepo lahko postane kičasto. Torej izberite prave dodatke: če imate uhane, ki so že veliki, potem je verižica nepotrebna. Če imate že super barvito torbico, potem naj bo ostalo umirjeno. Stavite torej na par dobrih dodatkov in ne pretiravajte, kar velja tudi za make-up in pričesko.

Vir: Accessorize

Ne spreglejte torbice in čevljev

Mnogokrat je tako, da si ženske izberejo zelo lepo obleko in jo potem kombinirajo z ponošenimi balerinkami, ki niso za nikamor, ali torbico, ki je vsekakor videla boljše čase. Napaka. Dodatki so zelo pomembni in bolje boste delovale, če si nadenete jeans, belo T majico, črn blazer ter super lepe čevlje in torbico, kot pa da imate na sebi čudovito obleko in vse ostalo ni za nikamor.

Vir: Pinterest

Dobro analizirajte postavo

Postava se z leti spreminja in resnično je tako, da jo moramo nadzorovati. Kilogrami se nabirajo okrog pasu in zelo oprijete stvari znajo postati naporne. Imejte torej kritično oko, a spet ne preveč kritično, ker menim, da je vsaka ženska lepa, tudi tista, ki ni brezhibna. Prej bi rekla, da je dobro izbrati stvari, ki so primerne za našo postavo, in poskrbeti, da vedno poudarimo adute in prikrijemo napake. Z malo vadbe lahko naredimo veliko in izgledamo res vrhunsko.

Vir: Pinterest

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar
  1. Draga Lorella:)
    Bravoooo, aplavz!!! To so modne božje zapovedi:), hvala ti zanje!! In vse je res…ni kaj…ta dar ti je bil res položen v zibelko:), objem in lepo nočko
    Karin

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.