Napočil je čas za ure brezhibnega ličenja

Make-up zna marsikdaj poskrbeti za večjo raven samozavesti in za to, da se v svoji koži bolje počutimo. Tu in tam zabrišemo kakšno napako in poudarimo adut, ki nam je še posebej všeč, se poigramo z barvami in šminkami, se naučimo, kako izbrati puder, ki je 100 % pravi za nas. Marsikatera ženska ima občutek, da vse obvlada, a v resnici je področje ličenja in make-upa magična cona, ki omogoča veliko eksperimentiranja. Ko sedim na stolu vizažista, imam vedno občutek, da sem ponovno v šoli. Ne samo, da občudujem vse pripomočke, temveč tudi vprašam za kakšen nov trik in z veseljem poslušam. Ne, nikoli ne veš vsega.

DM Akademija Ličenja

Pri DM-u so tokrat pripravili zelo posebno iniciativo, saj se lahko vsaka izmed nas prijavi na njihovo spletno delavnico ličenja. Pridružimo se tako učenju ličenja s priznano vizažistko Jasno Oklešen – varno in v udobju svojega doma. Izvedeli boste, kako pravilno pripraviti kožo pred nanosom pudra in kako pravilno izbrati pravi odtenek pudra, da bo vaš obraz žarel v novi svežini. Z vami bo delila trike in nasvete, kako v preprostih potezah glede na tip obraza in glede na priložnost pravilno naličiti oči, lica in ustnice. Vse to se bo zgodilo v četrtek, 24. 9. 2020, ob 18.00.

DM Akademija Ličenja
DM Akademija Ličenja

Prijavite se preko spletnega obrazca ter prijavnino 30 EUR v roku 3 dni vplačajte v eni izmed dm prodajaln. Link do prijave najdete tukaj.

Paketna cena 30 EUR zajema:

  • 2,5-urno spletno delavnico dm Akademije ličenja,
  • darilno kartico v vrednosti 20 EUR za nakup ličil v dm prodajalnah,
  • kupon za 100X točke na active beauty kartico ob nakupu enega ličila po izbiri,
  • darilno vrečko, ki jo prejmete po pošti,
  • kratek video z uporabnimi nasveti o izbiri ličil.

Delavnice so omejene na največ 10 udeleženk. Se virtualno vidimo!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.