Mehke pletenine, ki spominjajo na 90. leta

Tako si jih je namreč omislila Zara, ki pa ni edina. Mehke pletenine so v jesenski sezoni vse, kar potrebujemo. No, ponekod v Sloveniji jih lahko nosimo tudi zdaj, zato verjamem, da si jih bo marsikatera ženska že privoščila. Nov trend ponuja pastelne barve in kosmato volno ter twin set modele, ki nam torej predlagajo majčko in jopo v isti različici. Mlajše ženske lahko stavijo tudi na krop modele: so sicer ljubki, a bolj kot ne neuporabni, prav zaradi prekratkega kroja. Pletenine naj bi predvsem grele, zato jih odsvetujem.

Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara

Podobno kot pri jopah, o katerih sem pisala tukaj, so tudi Zarini modeli rahlo krajši in napihnjeni. Za vse tiste, ki raje stavite na tradicionalne in daljše modele, pa so tukaj druge znamke, kot denimo Massimo Dutti, Mango in Stories, ki imajo zelo širok nabor pletenine in tudi elegantne kroje. Če ste za nekaj tanjšega, potem nikar ne spreglejte rahlih pletenin s kratkimi rokavi, ki jih nosimo pod blazerjem. To je tako ali drugače super izbira za vse tiste, ki so veliko v pisarni in delajo v toplih prostorih.

Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara

Kot vidite se tudi te pletenine navdihujejo po 90. letih in spominjajo na modele, ki smo jih nosile v mladosti. Če želite pletenino malo popestriti, ji mirno dodajte broško. Lahko izberete pentljo s karo vzorcem in kamni ali celo nekaj žametnega in sofisticiranega. Vsekakor ostajajo pletenine lepe tudi tako, preprosto in samostojno, zato je kar dobro, če jih imamo v omari.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.