Naravni ali skodrani: tako deluje nov likalnik za lase Dyson Corrale

Obljubila sem vam recenzijo likalnika Dyson Corrale in danes je končno napočil čas. Moram prav napisati, da so bile vse prijateljice navdušene nad njim, še preden sem ga dobila in tako sem počasi, a zelo jasno razumela sloves znamke ter se malo pozanimala, zakaj so pravzaprav njihovi lasni pripomočki tako zelo posebni. No, kot bi rekla moja ljuba Tina, so likalniki in likalniki, ta pa je kralj likalnikov.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Dyson Corrale je pravi Ferrari na področju pričesk in moja avantura se je šele začela, saj imam v mislih še veliko pričesk, ki si jih bom z lahkoto naredila kar sama. Ker sem imela dan za skodrane lase in me je istočasno Sofia prosila za ravne, sem si rekla: Zakaj ne? In tako je nastal prav ženski dan, saj vedno pravim, da Sofia ni le moja hči, temveč tudi sestra in najboljša prijateljica. Če imate doma hčerko, potem najbrž veste, o čem govorim.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Segreje se v trenutku in sami lahko nastavite temperaturo. To se  mi zdi super za vse tiste ženske, ki imajo tanke, poškodovane ali občutljive lase. Zelo zanimiva je likalna plošča, gibljiva in nežna do las, saj se jim neprestano prilagaja; to pomeni, da las ne vlečete in ne pulite, kar se mnogokrat zgodi z navadnimi likalniki, ko se las nekje zatakne in se potem strga. Dyson Corrale ima v tem smislu prav veliko prednost: tudi moje kodranje je potekalo zelo hitro in sami kodri so se mi zdeli drugačni, nekoliko bolj naravni.

Foto: Zen
Foto: Zen

 

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Ni zanemarljivo dejstvo, da s tem likalnikom lahko likate kjerkoli, kar se mi zdi super za hotele in trenutke, ko niste zraven elektrike. Ima polnilec in je samostojen, zato je res narejen za sodobno žensko; marsikdaj sem bila v situaciji, ko je bila elektrika predaleč od ogledala ali ni delovala, posledično urejaš lase “na pamet”, kar zna biti obupno. No, v tem primeru ni te težave.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Uporabila sem ga tudi za špice, in sicer tako, da sem jih lepše oblikovala. Pričeska je bila v trenutku urejena in priznam, da kar dobro narejena, kljub temu, da sem likalnik skozi vrtela sama in kot veste, je zadnji del glave kar izziv. Pa vendar … Pri Sofiinem ravnanju je bilo lažje, tudi zato, ker sem lase poravnala le z eno potezo, kar se mi je zdelo vrhunsko in naslednjič bom na vrsti tudi sama.

Foto: Zen

Likalnik za lase Dyson Corrale najdete ekskluzivno v Harvey Normanu. Toplo priporočam!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

14 komentarjev
 1. OMG, kolk sta luštni!!

  Se pravi, da je likalnik vreden svojega denarja?
  Že nekaj časa se odločam za nakup nečesa boljšega, bolj prijaznega do las.

  Aja…tvoj top je pa za dol past!

  Uživajta punci
  Lp Darja

  1. Jaz sem zelo navdušena! Sofio sem prav hitro uredila in tudi sebe…ne morem ga sploh primerjat s starim likalnikom, ki sem ga imela doma…ta je res druga zgodba.

 2. Konec letošnjega šolskega leta me je nečakinja prosila, če bi ji z likalnikom naredila kodrčke! Z likalnikom!? V svojem življenju ga še nisem uporabljala, kako naj bi to izgledalo? Sama imam kratke lase in mi ne pride v poštev. Mi je pa uspelo narediti lepe kodrčke in še nasmejali sva se, ker me je bilo strah, da ji ne zažgem las.
  Tale likalnik mi je pa res všeč in ji ga bom kupila za darilo.
  Najlepši so trenutki, ko se ženske lišpamo in si z nasveti pomagamo.
  Lepi damici sta!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.