Deset ključnih kosov tega poletja

V to poletje sem prav zaljubljena. No, ni prvo in niti edino, ker je poletna sezona predvsem moja in v njej zelo uživam. Letos so aktualni čudoviti kosi, ki me ne pustijo ravnodušne in iskreno verjamem, da bodo lepi in modni še dolgo. Razlog več za nakup, tudi v smislu investicije; in za vas, oziroma nas, sem seveda izbrala najlepše.

Dvodelni komplet

Trebuh je lahko viden ali ne, dvodelni kompleti me vedno spominjajo na hipije in 70. leta, zato vedno pomislim, da je prav škoda, da jih nimam več 20. A kljub vsemu so tukaj tudi modeli, primerni za ženske in ne le za najstnice, hvala bogu!

Zimmermann

Torba iz rafije

Včasih je bilo na tržnici ogromno žensk, ki so prodajale suho robo, med drugim tudi cekarje in torbe, a zdaj jih je žal vse manj. In te torbice so postale prav razkošne, včasih tudi noro drage, kar je res škoda, saj so v osnovi preproste in takšna bi morala biti tudi cena.

Loewe

Enodelne kopalke

Še vedno super šik in lepe, pa tudi primerne za vse ženske in priložnosti. Jaz sem za in zanimivo, ker mi včasih niso bile nič všeč, a jih zdaj obožujem. Pa še super elegantne so, kar se mi zdi kar dobro, četudi smo na plaži.

Marysia

Natikači

Vendar ne plastični, temveč naravni. Všeč so mi nove špagarice in natikači za vsak dan in za na obleko. Sicer so plastični še vedno ok, a bolj za na plažo in ne za v službo. Tudi nizek sandal je super stvar in vedno dobra naložba.

Castaner

Sončna očala

Ponovno so aktualna večja očala, v slogu 60., čeprav imam občutek, da niso nikoli šla iz mode in so bila vedno med nami. In dobra očala so vse, kar potrebujemo takrat, ko je sonce visoko na nebu in si želimo malo več zasebnosti.

Cartier

Nujno nekaj svetlo modrega

To je leto modre barve in seveda je tako, da moramo imeti nekaj modrega v omari. Sicer so tukaj tudi druge barve, a modra je dovolj lepa zato, da jo ves čas nosimo. Lepa je predvsem v svetli, baby blue različici, super ženstvena in romantična. Juhu.

Faithfull the brand

Dolga pokrivala za na plažo

Kot jutranje halje. Navdušena sem nad temi lepimi, elegantnimi in sofisticiranimi dodatki, ker na plaži nismo “le s kopalkami”, temveč si lahko omislimo tudi druge dodatke. Dolge halje so kos, ki ga bomo nosile tudi kasneje, celo s kavbojkami.

Zimmermann

Vse belo

Tudi te kombinacije so mi noro všeč. Bela od glave do pete je preprosto sofisticirana in elegantna, tega res ni nikoli dovolj. Hlače, bluza, navadna T majica, obleka, kopalke. Nekako se mi zdi, da z belo res ne gre zgrešiti. Lan, bombaž in svila so na prvem mestu.

Zimmermann

Seveda tudi roza

Nežna in ljubka, vedno prisotna, prav povsod. Se še spomnite lepih, roza kostimov, ki smo jih gledali spomladi? No, ta odtenek je še vedno prisoten in super je, če si omislimo več kosov, med drugim tudi kratke hlače. Kaj pravite?

Lisa Marie Fernandez

Kombinezon

Letos sem si prav prisegla, da jih bom nosila in sem na dobri poti … Povem vam: naredijo super postavo in odvzamejo nekaj kilogramov, če jih znamo dobro kombinirati (in tukaj je pač ključna stvar). Naj bo svetel in udoben, predvsem pa zelo lep na vašem telesu.

Faithfull the brand
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Pozdravljeni, Lorella!
    Morda veste, zakaj se kopalk in natikačev ne vidi? Je morda pri meni kaj narobe? Ampak verjetno ne, ker vse drugo je vidno.
    Lep pozdrav.

  2. Super kosi. Verjetno so pod dolga pokrivala misljene dolge obleke…upam, dn si se kaj podobnega od teh predlogov pripravim, ko gremo ponovno na morje..

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.