Navihane retro frizure

Hladna sezona je tokrat resnično postala nekakšen spomenik retro trendom in to ne le na modni, temveč vse pogosteje tudi na lepotni sceni. Bistvena so predvsem pretekla osemdeseta in še veliko bolj pretekla devetdeseta, pa vse tja do leta 2005. Zaznati je pomemben vpliv klubske scene, saj je prav te mesece opaziti obilico bleščic, kosmatih in oversize kosov, divjih platform pri obutvi ter tudi določenih detajlov pri ličenju ter nenazadnje pri frizurah. Med slednjimi se vse pogosteje pojavlja look z drobnimi kitkami, ki nas nekako popelje med party večere, kot smo jih doživljali prav v 90-ih.

Pinterest
Pinterest

Bolj ali manj drobno pletene kitke se pravzaprav večkrat pojavljajo brez pravega reda, brez nekakšne logike, kot bi jih spletli tako površno in na hitro. Enkrat si jih privoščimo kot šop sprednjih las levo in desno, medtem ko se drugič pojavijo v večjem številu, morda le na eni strani glave.

Pinterest
Pinterest

Gre za precej odštekan in vsekakor mladostno navihan look, sploh pa je pika na i postavljena takrat, ko so jim dodane še špange in ostale priponke oziroma okraski. To je zagotovo nevsakdanja pričeska, pogosto kombinirana s preostalimi retro modnimi trendi, kot so metalna slip obleka in oversize hlačni kostim, kosmata trenirka ali morda zgolj neon torba z grobimi škornji z debelim podplatom. Morda to ni ravno look za vsako izmed nas, je pa zagotovo look za popestritev sivih in hladnih zimskih dni.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.