Negovan nasmeh vedno in povsod

Ustna higiena je vedno pomembna in ko smo na dopustu, je običajno tako, da želimo s seboj imeti vse pripomočke, ki z redno uporabo poskrbijo za brezhiben nasmeh. Sama sem že vrsto let zvesta uporabnica znamke Curaprox, ki sem jo spoznala prav po naključju. Pred leti sva bili namreč v trgovini s Sofio, ki je zagledala res lepe, razigrane, barvite zobne paste in ni bilo drugega, kot da jih kupiva in odneseva domov. Mislila sem, da so za otroke, saj so bile barve tako čudovito živahne, da se mi je zdelo prav nemogoče, da bi bile za odrasle. A zobne paste Curaprox Be You so za vse in so odlične! Super okus, visoka kvaliteta, se ne penijo in poskrbijo za celo družino. Zobozdravnik pa mi je že zdavnaj svetoval uporabo Curaprox zobne ščetke, tako da mi je v resnici manjkal le potovalni set, ki vam ga predstavljam danes.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Za v službo, v torbico, na letalo ali takrat, ko smo na dopustu: ta set je pravi must have poletja! Njegova največja prednost je nedvomno velikost, manj kot 10 cm, potem je tukaj vsebina: zložljiva zobna ščetka (neusmiljena v boju zoper zobne obloge, hkrati neverjetno nežna do zob in dlesni), mini pasta za zobe svežega okusa in dve medzobni ščetki s priročnim držalom. Naj še dodam, da so seti na voljo v različnih barvah, tako da gre za pravi modni dodatek, ki hkrati poskrbi za čudovit nasmeh! Brez kompromisov glede sloga. Brez kompromisov glede zdravja ustne votline. Izdelki Curaprox me tako spremljajo v kovčku, ročni prtljagi, v torbici in tudi v pisarni, saj si med eno in drugo malico vedno želim biti urejena.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Veste, kaj me je zdaj prešinilo? Da moram nujno nabaviti še ostale sete, poleg roza (vedno v slogu Barbie, ki je zdaj tako modna) me zelo mikata tudi moder in rumen!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Leave a Reply

Your email address will not be published.