Nepogrešljiv kos vsake hladne sezone

Morda so dnevi ta hip še kar poletno vroči, a vendar so ravno noči tiste, ki razkrivajo vse hitreje bližajočo se jesen. Le-ta s seboj seveda prinaša kopico čudovitih trendov, kjer se bo letos našlo kar nekaj izredno nosljivih, elegantnih kosov. Mednje prav vsako hladno sezono sodijo tudi usnjene hlače, ki so nekako postale nepogrešljiv element naše vsakdanje podobe.

Pinterest
Pinterest

Njihova velika prednost je prefinjenost, ki jo lahko vpletemo tako v povsem dnevni, casual look, super so kot službeno oblačilo, hkrati pa se lepo znajdejo celo ob večernih priložnostih. Še en velik plus je seveda njihova udobnost, pa tudi toplina, ki je v mrzlih zimskih dneh še kako zaželena. In ker so dandanes imitacije usnja že tako dobre, da delujejo kot pravo, ni razloga, da si jih ne bi privoščila prav vsaka izmed nas.

Mint Velvet
Mint Velvet
Mint Velvet

Modelov je tokrat veliko, sploh pa ostajajo IN tiste usnjene hlače v ravnem, nekoliko retro kroju. Za več zračnosti in boljšo nosljivost pomerimo super široke modele po vzoru preteklih osemdesetih, medtem ko se med klasiko zagotovo prav vsako jesen in zimo štejejo slim fit modeli. Med barvami bodo tokrat zmagovalne predvsem v večni črni, v katerem koli odtenku v razponu med rjavo in nude, pa tudi med rjavo in rdečo, celo zeleno. Za piko na i jim dodajmo širok pulover, pod katerim tokrat ne sme manjkati srajca, ki nudi nekoliko bolj urejen, dodelan look.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.