Nepogrešljive obleke z naborki

Ljubiteljice detajlov in zelo ženstvenega sloga oblačenja boste preprosto navdušene nad oblekami z naborki. Te so prava paša za oči in nepogrešljiv modni kos tople sezone. Krojev je ta hip res veliko, od daljših do krajših modelov, a nekako midi dolžina ostaja najbolj zaželena. So neverjetno vsestranske, nosimo jim lahko vsak dan ali pa za posebne priložnosti. V večini so malce bolj ohlapne, kar pomeni, da pristajajo na vse oblike postave. Če želite pridobiti nekaj centimetrov in poudariti noge, si privoščite visoke pete, zelo lepo pristajajo tudi na nizke sandale pa tudi športne copate.

Sedaj kraljujejo barve in vzorčki! Sončni odtenki rumene, oranžne in rdeče, do ljubkih pastelov baby blue in roza. Pikice in rože so stalnica, v poletju napovedujejo, da bomo videli tudi veliko tropskih potiskov raznega sadja, palm in ostalih poletnih modnih detajlov. Ker je obleka z naborki že stetement kos sam po sebi, se izogibajte preopaznih modnih detajlov, najlepše so kombinacije, ko so v eni barvi ter nevtralne. Za vsakodnevna opravila je must have velika torba iz rafije, ki omogoča, da s seboj vzamete vse, kar potrebujete.

Sezona porok in ostalih dogodkov je v teku, neveste, ki ljubite naborke, si lahko brez slabe vesti te privoščite. Podobno družice in ostali povabljenci, ki želite izstopati s svojo modno izbiro. Naborki so v trendu in tudi ostajajo še nekaj časa, zato s svojo modno izbiro na dan!

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.