Nepogrešljivi trendi ta hip

Če bi bile rade v tem trenutku super trendi, potem morate le pogledati modne smernice, saj poletna sezona narekuje veliko novega. Poulična moda je že polna vsega, saj so modne navdušenke odete v poletne kose že od februarja, ne glede na to, da je bilo takrat vreme neusmiljeno. Za vas sem izbrala nekaj lepih trendov, o katerih sem že pisala, a tukaj so združeni. Morda najdete kaj lepega za ta teden.

Fluorescentne barve

Zelena, roza, oranžna in rumena. Običajno gre za majico oziroma top, ki ima lahko tudi visok ovratnik. Te barve zelo lepo popestrijo videz in so odlične z jeansom.

Vir: Pinterest

Nekaj rumene

Rumena je prav zanimiva izbira, saj je Pantone skoraj ni omenil, zdaj pa ugotavljamo, da je povsod. Všeč mi je asociacija s sokom in limonami, ki seveda deluje zelo poletno. Jaz sem za.

Vir: Pinterest

Široko krojene hlače

Cargo, torej rahlo napihnjene, z visokim pasom in malo vojaške. Lepe so z romantičnim zgornjim delom, kot je denimo čipkasta bluza, saj je kontrast, v tem primeru, odličen. Barve: vojaško zelena, peščena in bela.

Vir: Pinterest

Živalski potisk

Leopardji vzorec je na prvem mestu, a tudi kačji ni tako napačen. Živalski potisk je trenutno zelo v modi in poskrbi, da smo opažene ter ravno prav elegantne in v trendu.

Vir: Pinterest

Obroč za lase

Napihnjen, a ni nujno. Lahko je tudi popolnoma navaden, važno je, da se opogumimo in si ga privoščimo, saj zna biti zelo ženstven in poseben, pa ne le na mladih dekletih. Tudi v tem primeru sem za!

Vir: Pinterest
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.