V naslednjih mesecih ne pozabimo na klobuk

Na katere modne dodatke pomislite, ko sonce postane nekoliko toplejše? So to morda pletena torba, kul sončna očala in/ali preprosto sandali? Zame poleg vsega naštetega ne sme manjkati tudi klobuk, v vseh spomladanskih oziroma poletnih različicah, bolj ali manj oblikovani po zapovedanih trendih, povsem klasični pa tisti najbolj modni ta hip. Letošnje leto ga mnoge znamke predlagajo skoraj k vsaki dnevni podobi, raznolikost modelov pa tokrat zares ustreza skoraj vsakemu okusu in osebnemu stilu. To je namreč eden tistih dodatkov, ki, prav tako kot sončna očala, ne igrajo zgolj fashion vloge, temveč so dobrodošli tudi iz zdravstvenih razlogov.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Ozaveščenost o zaščiti pred nevarnimi sončnimi žarki iz leta v leto postaja večja, zato je edino prav, da to sezono poiščemo tudi pravi klobuk zase. Naj bo velik in slamnat, eleganten fedora, morda zgolj baseball čepica ali te mesece še raje bucket klobuček. Gre za dodatek, ki se čudovito poda dolgim, lahkotnim oblekam in ženstvenemu krilu, ljubkim topom z napihnjenimi rokavi in kavbojkam na zvonec, pa tudi bolj trendovskim outfitom, sploh vsem kostimom, suknjičem in kratkim hlačam. Pri kombiniranju klobuka razmišljajmo predvsem o retro videzu, morda tistem, ki diši po preteklih 70., 80. ali še najraje kar po 90.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Dober stil tople sezone zagotovo dosežemo s slamnatim klobukom, ki so mu letos dodani privihani krajci, svileni trakovi ter asimetrični elementi, kjer si za piko na i nadenemo še močno, rdečo šminko. Prav tako v tem primeru ne pozabimo na velike, opazne uhane, medtem ko so na nogah, poleg večno popularnih espadril in belih superg, letos še posebej modni prav natikači in še bolj bazični sandali s petko.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.