Rdeča v različnih barvnih kombinacijah

Rdeča brez dvoma prevladuje to pomlad in veliko je modnih kombinacij, ki jo naredijo izredno privlačno. Če tudi ve spadate med ljubiteljice močnih, intenzivnih barv, so tukaj kombinacije, ki vam bodo všeč. Rdeča pride izredno lepo do izraza s pastelno roza, ki jo nekoliko umiri. Omislite si rdeče hlače in jih kombinirajte s topom v pastelno roza, kot je srajca ali pa navadna T majica. Če vam pastelna roza ni všeč, je lepa alternativa marelična, ki prav tako poudari rdečo in je ne zasenči. Tudi colorblocking pride v poštev, tukaj pa nastopita bolj opazni barvi, oranžna in vijolična. Ti dve naredita opravo bolj opazno, a še vedno pristajata rdeči. Na midi plisirano rdeče krilo oblecite oranžen pulover ter poskrbite, da so modni dodatki minimalistični. Za kombiniranje rdeče in vijolične preizkusite modni kos v rdeči barvi in dodajte le modni dodatek v vijolični, kot je statement torbica ali visoke pete.

Instagram
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Fashionistke pa drzno kombinirajo rdečo z različnimi potiski. Od leopardjega, ki je nekako še vedno najbolj IN, pa tudi zebra vzorček je takoj za njim. Priljubljene so tudi črte, a ne črno-bele kombinacije, temveč barvite, mavrične. Rdeča je tudi stalnica pri bolj športnih modnih kosih, veliko puloverjev ali trenirkastih spodnjih hlač lahko vidimo v tem odtenku in  v mislih za kombiniranje imejte tudi modne kose, ki niso najbolj športni. Mešanje slogov naredi čar modne oprave in to lahko naredite tudi pri izboru rdečih modnih kosov. Športno jopico lahko kombinirate s krajšim krilom ali pa trenirkaste hlače z bodyjem. Kanček rdeče pa lahko dodate tudi s pomočjo modnih dodatkov in na ta način popestrite videz.

Bella Freud
STAUD
Lee Mathews
Vaara
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.