Neverjetni potiski za ženske z oblinami

Hvala Bogu so časi, v katerih so bile ženske z oblinami odete le v črno, mimo. Danes moda ponuja neverjetne barve in potiske tudi v zelo velikih številkah: gre prav za val pozitivnosti, ki je na dosegu vseh in pripoveduje zgodbo, polno dobre volje in lepih občutkov. Tako v priljubljeni liniji Persona by Marina Rinaldi najdete prav zanimivo Parden’s kapsulno kolekcijo, s kosi, ki poudarjajo prefinjene ženske obline s pomočjo barv morja in z vzorci, ki jih navdihujejo apulijske majolike. Obleke, kostimi, topi, kopalke in dodatki z izvrstnim italijanskim pridihom, so zelo barviti in trendovski!

Persona by Marina Rinaldi
Persona by Marina Rinaldi
Persona by Marina Rinaldi

Izbira je neverjetno pestra in gre od vijola do rumene, mimo modre, rjave in nepogrešljive bele. Kaftani in tunike odigrajo zelo pomembno vlogo, nosimo jih s kopalkami ali v kombinaciji z belimi hlačami. Ohlapne obleke so lahko prosto padajoče ali stisnjene v pasu, dvodelni kompleti s crop topom so prava osvežitev: všeč mi je, da je možno vse, ne glede na to, kako velik je kos. Barve rahlo spominjajo na 70. leta, imajo močan italijanski pridih, moda Marine Rinaldi se izraža v čudovitih oblekah iz mehkega potiskanega bombažnega poplina s širokim izrezom, ki pušča gola ramena, in motivom majolike po celi površini. Zanimivo, ker so potiski res nasičeni, a hkrati ne delujejo preveč. Za tiste, ki imate raje oblike morske deklice, ki povečajo pas, so na voljo modeli srajc iz bombažnega gabardina z izrezom v obliki srčka. Medtem ko so kopalke iz linije kombinirane z dolgimi kaftani, v odtenkih morja.

Zelo lepa kolekcija tudi tokrat omogoča veliko eksperimentiranja.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.