Nevtralne jesenske barve

Tople in globoke, z veliko zlate, rumene, rjaste, rdeče. Oblike so ohlapne in mehke, tako, da dobesedno božajo telo. Nevtralne jesenske barve prihajajo kot val lepega in toplega, ponujajo se tudi na pleteninah in bluzah, na kostimih in oblekah, v bistvu jih najdemo povsod in predstavljajo prav lepo spremembo v primerjavi s poletnimi toni. Vse, kar spominja na zemljo, z močnimi akcenti kontrastnih barv, bo postalo aktualno. In če na eni strani najdemo prijetno težke in tople pletenine, je na drugi strani saten, lahek in lesketajoč, za prijetno protiutež.

Vir: sundress.fr
Vir: sundress.fr
Vir: sundress.fr
Vir: sundress.fr
Vir: sundress.fr

Seveda bo tudi veliko prostora za črno, ki ostaja kraljica mrzle sezone, a morda ne takoj. Moja jo je v zadnjih letih zelo omilila z barvami in belo ali slonokoščeno. Torej mala črna ne bo šla v pokoj, a vsekakor lahko rečem, da so jo siva, zlata in modra prehitele. Elegantni jesenski kroji ponujajo tudi kostime, o katerih smo veliko pisali: resni, a spet ne preveč, ravno prav udobni in s hlačami krajšega kroja. Za tiste mlade ali mlade v duši pa so tukaj tudi kratke hlače, celo volnene ali iz bukleja, ki vas bodo, skupaj z debelejšimi nogavicami, ravno prav grele.

Vir: sundress.fr
Vir: sundress.fr
Vir: sundress.fr
Vir: sundress.fr
Vir: sundress.fr

Ne bo šlo brez rjavih oblek oziroma oblek v vseh možnih barvah, saj so v kombinaciji s gležnjarji in škornji zelo ljubke. Ne pozabite na lame material, torej na tistega, ki se rahlo lesketa in vsebuje zlate ali srebrne nitke. Top izbira je rjasta barva, saj vsebuje malo rdeče in malo rumene in to zna dobro popestriti stil, sploh v kombinaciji z zlatimi dodatki in rdečo šminko.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.