Štiri ključni kosi jesenskega športnega sloga

Modni svet je brez dvoma vzel športni slog za svojega in ni nove sezone brez must have športnih kosov. Najbolj IN kos so še vedno športni copati, a trendi narekujejo nekaj novosti. Pri izbiri novega para posezite po barvah; od opazne roza, modre, oranžne pa vse do pastelnih, svetlih odtenkov. Daddy model je še vedno zaželen, a je za razliko od lani nekoliko bolj futurističen. Na račun boste prišle tudi ljubiteljice retro dizajnov, veliko modnih oblikovalcev je v jesenske kolekcije vključilo modele iz 90. in celo 80. let.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Adidas
vir: Tommy Hilfiger
vir: Msgm

Med oblačili so športni puloverji ključni del uličnega športnega sloga. Verjamem, da ima vsaka izmed vas že enega v omari. Tega pa ni potrebno nositi le na športne oprave, zelo šik izpade na tudi z bolj elegantnimi modnimi kosi. Fashionistke pa ga velikokrat kombinirajo tudi s krilom in visokimi petami. Drugi športni kos oblačil pa so joggers hlače, ki slovijo po tem, da so izredno udobne. Letos jih lahko vidimo v bombažni pa tudi usnjeni različici, ki kar kliče po jesenskih modnih kombinacijah. Usnjene jogger hlače lahko na primer kombinirate s klasično belo srajco in gležnjarji z visoko peto, bombažne pa na športne copate in zgoraj s toplo pletenino.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Dior
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Missguided

Seveda ne smemo pozabiti na nahrbtnike in če so lani prevladovali manjši modeli, sta letošnji jesen in zima vzljubili večje dizajne. Ti imajo široke ročaje in naramnice, so iz različnih materialov ter barv. Svoj moment pa še vedno uživa logomanija, ki krasi različne modele. Tovrsten trend bo še posebej všeč vsem, ki s seboj rade vzamete več potrebščin, ki jih nikakor ne bi spravile v manjšo torbico.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Gucci
vir: Acne Studios x Fjällräv
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.