Kako nositi udobne športne majice s kapuco ali brez

Priznam, da nisem njihova največja ljubiteljica, hkrati pa jih imam doma. Ne prav veliko, preštejem jih na eno roko in vse so roza, kar najbrž veliko pove o meni. V italijanščini jim rečemo “felpe” in ni nujno, da imajo kapuco. Tiste najbolj športne jo sicer imajo in tudi kuliso v pasu, prav gotovo pa ne gre za kos, ki ga nosimo samo s trenirko. Res je, športna moda nas je popolnoma poplavila in danes sploh ni trgovine ali oblikovalca, ki nam ne bi ponujal vsaj malo športne mode. V obdobju, ko še vedno ne vemo prav dobro, kako bo z nami ter koliko bomo v službi, pridejo tovrstni kosi še kako prav.

Nike
Bershka
H&M
Fila
Balmain

Pastelne barve so v ospredju, še bolj pa napisi, s katerimi lahko marsikaj sporočimo. Včasih je le logotip, drugič pa dobesedno stavek, ki je lahko tudi hudomušen. Te majice so bile zelo popularne v 90. letih in zdaj se ta trend vrača, malo zato, ker moda vse reciklira, in malo, kot že napisano, zaradi efektivne potrebe. Nosimo jih s kavbojkami in enobarvnimi hlačami, kot je denimo bel ali črn jeans. Skoraj nujno je, da je spodnji del nekoliko bolj oprijet, saj so te majice zelo ohlapne. Tudi zato so postale popularne s pajkicami, vendar ne s tistimi najbolj enostavnimi, temveč z usnjenimi, ki jih bomo jeseni še videle in tudi nosile.

Dixie
Burberry
Nike
Saint Laurent
Desigual
Monclair

Pazite na material. “Felpe” morajo biti bombažne, saj je dobro, če jih lahko kar vržemo v stroj in trajajo toliko, kot pač trajajo. Včasih so bile večne (verjemite ali ne, doma imam še en primerek iz gimnazije), zdaj malo manj, a predvsem zaradi manj kvalitetnega bombaža. Nekatere zvezdnice jih nosijo tudi s petami, kar je včasih zanimiva izbira, a le v primeru, da pete niso preveč elegantne ali večerne. Če pa ne želite zgrešiti, so tukaj večni športni copati in špagarice. In za konec poglejmo še nekaj izvirnih kombinacij.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Zaniivo, kajne?

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.