Nežne stajling zgodbe s satenom

V kolikor bi želela izpostaviti najlepši material vsakega poletja, potem bi vsekakor prej kot bombaž ali lan predlagala saten. Svilen veliko raje kot tisti iz poliestra, predvsem zaradi same vročine, pa vendar ne glede na njegov izvor oziroma sestavo vsak deluje tako zelo nežen in ženstven, da se čudovito poda skoraj vsaki izmed nas, medtem ko tudi v najvišjih temperaturah vedno znova nudi lahkotnost in nosljivost nasploh. Nič čudnega torej, da tovrstnih kosov ne primanjkuje tudi to poletno sezono, z nekaj pravimi kombinacijami in spretnim izborom pa jih lahko nosimo še dolgo v jesen.

Vir: Instagram – Mikutas
Vir: Instagram – Fashioned Chic
Vir: Instagram – Fashioned Chic
Vir: Instagram – Aylin Koenig
Vir: Instagram – Mikutas
Vir: Instagram – Aylin Koenig

Seveda gre najprej omeniti krila in obleke iz satena, ki letos prihajajo predvsem v midi in maksi dolžinah, v zemeljskih in naravnih tonih, kot so rjava, bronasta, zlata in kožna, ponovno pa je najpopularnejši kroj povsem raven in lepo padajoč ob telesu, vsekakor s slip naramnicami. Slednje tudi tokrat krasijo satenaste tope, ki si jih te mesece privoščimo predvsem v družbi elegantnih kratkih hlač, dolgih in super širokih hlač, nenazadnje pa zares lepo delujejo tudi takrat, ko jih nosimo v čisto casual zgodbi, z retro kavbojkami in supergami oziroma minimalističnimi sandali. Svoje mesto so si tokrat izborile tudi satenaste kratke hlače, a vendar velja z njimi ravnati zelo previdno, saj zahtevajo tako rekoč popolno postavo.

Vir: MyTheresa
Vir: MyTheresa
Vir: MyTheresa
Vir: MyTheresa
Vir: MyTheresa

In dodatki? Seveda ne smemo izpustiti satenastih obročev, trakov in rutk, ki jih lahko nosimo na sto in en modni način, naravnost prefinjeno pa ta sanjski material izgleda tudi na obutvi, ko ga recimo zavežemo okoli gležnja, pa tudi pri torbicah, ko preprosto služi kot dekorativni element.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.