Kratke kavbojke tokrat v daljši verziji

Poletja brez kratkih hlač in predvsem brez kratkih kavbojk si pač ne znamo več predstavljati, tokrat pa jih nosimo tako čez dan, torej v povsem casual stajling zgodbah, kot tudi zvečer, sicer v bolj dodelani različici, pa vendar. Naslednje vroče mesece za trenutek pozabimo na klasičen kratek jeans ter se raje posvetimo tistim retro modelom, ki nudijo veliko več elegance, hkrati pa poskrbijo, da si jih lahko privoščijo skoraj vse vrste postave. Gre za dolžine, ki segajo nekje do sredine stegen ali še raje tik nad koleni (bermuda model), poleg tega pa raje kot v klasični modrini raje ostajajo v bazičnih črni in beli.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Pomlad je bila povsem namenjena kombinaciji blazerja in kratkih hlač, za katero verjamem, da bo svojo popularnost dokazovala tudi v nadaljevanju jeseni, če bo le vreme dovoljevalo tako. Ta hip pa midi in maksi kratke kavbojke že nosimo v družbi crop topov, slip topov in tudi povsem navadnih T majic, poleg polprosojnih, ženstvenih bluz, pa tudi poleg mladostno obarvanih topov, pri katerih ne manjka golih ramen, volančkov, naborkov in napihnjenih detajlov. Skratka v resnici kratek jeans ostaja v samem fokusu našega videza, njegov velik plus pa je njegova vsestranskost, saj predstavlja odlično podlago za številne modne zgodbe, za vse vrste IT kosov ter nešteto priložnosti.

Pinterest
Pinterest

Kaj pa obutev v tem primeru? Številka ena so zagotovo minimalistični sandali, torej tisti povsem bazični, s tanjšimi paščki, nižjo platformo ter s petkami vseh višin. Prav tako so dobra izbira čisto navadni natikači, mules modeli ali japonke, pa espadrile vseh oblik, vsekakor pa se kratkim kavbojkam dobro podajo tudi superge, morda tiste v chunky, trendi podobi ali pa tiste povsem klasične in nekoliko športneje obarvane.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.