Nogavice in najlonke so jesenski must have

Modni dodatki so tisti, ki dodajo tisto piko na i vsaki opravi in jo naredijo nekaj posebnega. Med te spadajo tudi nogavice in najlonke, ki so zelo zaželene v mrzli sezoni, torej jeseni in pozimi. Te lahko vidimo v številnih kombinacijah in obutvi, od športne do bolj elegantne  izbire. Must have uličnega jesenskega sloga pa smo lahko videli na številnih fashionistkah, tudi na manekenki Belli Hadid, ki nogavice in najlonke zelo pogosto uporabi za popestritev svojega videza.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Gucci
vir: Prada

Bele nogavice, ki so včasih veljale na passe, lahko po nasvetih modnih strokovnjakov nosimo na različno obutev, med urbano modo so zlasti priljubljene s športnimi copati. Te so ponavadi nižje in se podajo krilu ali pa daljšim hlačam, ki jih lahko zavihamo po želji. Ljubiteljice visokih pet pa lahko te skombinirate tudi s tem must have detajlom. Najlon prosojne nogavice pa imajo prav tako svoj moment, te največkrat sežejo nekje do kolen ter pridejo zelo lepo do izraza s črnimi gležnjarji pa tudi ofxord obliko. V slogu Belle Hadid si omislite matchy-matchy komplet v črni barvi ter ne pozabite na črne dokolenke in nizke Dr. Martens čevlje.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Balenciaga
vir: Jan n June

Najlonke oziroma kar žabe pa so druga modna izbira, ki ne razočara in brez nje si ne predstavljamo krajše izbire oblek ter kril v jesenskem in zimskem času. Za minimalističen modni detajl izberite črne, prosojne, če pa si želite bolj opaznih, je izbira zares velika. Med modnimi so tudi žabe vseh večjih modnih hiš, ki imajo na primer logotipe, brezčasne so pa tudi najlonke s potiski pikic. Mrežaste najlonke pa pridejo do izraza na kombinacijah s sofisticiranimi modnimi kosi, kot je na primer mala črna obleka ali pa lep blazer.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.